TRANSFERI UŽIVO / Stojković predstavljen u Dinamu, Čekićari love skupocjeno pojačanje, a legendarni Talijan ide na neočekivanu destinaciju

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

22.8.2023.
6:15
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere. I danas smo s vama.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Ajax sjajnim videom predstavio Šutala, Dinamo doveo velika dva pojačanja: Sosa dobiva hrvatskog suigrača?

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Ajax sjajnim videom predstavio Šutala, Dinamo doveo velika dva pojačanja: Sosa dobiva hrvatskog suigrača?

Kako smo jučer pratili transfere pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa Galebovi, samo Čekićari

21.50 - Neće Brighton, al zato oće West Ham: Ajax zaprimio ponudu tešku 42 milijuna eura za Mohammeda Kudusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo

21.45 - Sky Sports javlja kako bi Leonardo Bonucci karijeru mogao nastaviti u Union Berlinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čekićari se pojačali

19.35 - Mavropanos i službeno u West Hamu. Još jedna stoperska opcija za trenera Moyesa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozoviću stigao novi kolega u veznom redu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.30 - Portov Otavio za 60 milijuna eura odlazi u Al Nassr.

Zamjena za Ivanušeca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.25 - Luka Stojković novi je igrač Dinama. Plavi će za njega platiti 3 milijuna eura uz određeni postotak od iduće prodaje, a mladi reprezentativac navodno je već odradio i službeno fotografiranje, te se priključio treningu prve momčadi. Još se očekuje službeno predstavljanje, a u petak se očekuje i potpis Lukasa Kačavende, koji će u Dinamo stići na posudbu s pravom otkupa.

Iznenađujuć transfer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.10 - Nikola Jojić, 19-godišnjak iz Srbije, potpisao je za Stoke City u kojeg stiže iz Mladosti iz Lučana.

Jačaju se i na drugoj stranu terena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.10 - Burnley je doveo 24-godišnjeg defanzivca Hannesa Delcroixa iz Anderlechta.

Dosta mu je obrane

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.45 - Kristijan Jakić nezadovoljan je statusom i pozicijom koju igra u Eintrachtu iz Frankfurta. On je navodno u potrazi za novom sredinom, a kao najkonkretnija opcija navodi se Stuttgart. Priča se kako je postojao i interes Mallorce, ali je izglednije kako će Jakić ostati u Njemačkoj.

Ovo vjerojatno ni sam nije očekivao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.45 - Đorđe Petrović ovog bi tjedna trebao potpisati za Chelsea. Srpskog vratara Plavci će platiti 16 milijuna eura, a Petrović dolazi iz MLS momčadi New England Revolution koji je prošle godine doveo Petrovića iz Čukaričkog za 900 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bernardo Silva produžio sa Cityem

15.30 - Bernardo Silva, sjajni portugalski reprezentativac odbio je interes PSG-a, Barcelone i Saudijske Arabije i odlučio produžiti ugovor s Manchester Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Paul ne ide u Al Ahli

14.13 - Veznjak Argentine i Atletico Madrida Rodrigo De Paul neće nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji. Pregovori o transferu vrijednom 32 milijuna eura između Atletica i Al Ahlija su neuspješno završeni. De Paul je razgovarao s Diegom Simeoneom i pokušat će izboriti svoje mjesto u početnoj postavi Atleticovog tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doku u srijedu na liječničkom u Cityju

13.26 - Manchester City organizirao je liječničke pretrage za Jeremyja Dokua, 21-godišnjeg ofenzivca Rennesa i belgijske reprezentacije. Doku je dogovorio osobne uvjete s Englezima i očekuje se da će ovaj transfer biti realiziran za 60 milijuna eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyon za 19-godišnjeg napadača daje 25 milijuna eura

12.51 - Ernest Nuamah, 19-godišnjak koji igra za Nordsjaelland i koji je debitirao za reprezentaciju Gane, novi je igrač Lyona. Dolazi na posudbu s obvezom kupnje. Potpisat će do ljeta 2028., a danskom klubu pripast će 25 milijuna eura. Uz moguće bonuse transfer može rasti do 30 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle doveo braniča Chelseaja

12.05 - Newcastle je doveo na jednogodišnju posudbu braniča Lewisa Halla iz Chelseaja, s obvezom da transfer bude trajan na temelju kriterija koji se odnose na učinak. Osamnaestogodišnji bek u Chelseaju je od osme godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriveno kako su tekli pregovori za Šutala

11.28 - Josip Šutalo dao je prvi intervju kao igrač Ajaxa. Više o tome pročitajte ovdje.

Guendouzi u Lazio?

11.00 - Lazio je u pregovorima s Marseilleom oko mogućeg transfera u kojem bi u Rim stigao Matteo Guendouzi. Francuski klub za veznjaka traži 15 milijuna eura.

Tko će preuzeti Rijeku?

10.36 - Odlaskom Sergeja Jakirovića u Dinamo Rijeka je ostala bez glavnog trenera, a nekoliko imena se spominje kao potencijalni kandidati za njegovog nasljednika. Više o tome ovdje.

Lovrencsics ostaje u Splitu, ali ne i u Hajduku

10.13 - Bivši igrač Hajduka Gergő Lovrencsics ostaje u Splitu, ali neće više igrati za Bijele jer je potpisao je za drugoligaša Solin. Više pročitajte ovdje.

Stuttgart prodao stopera West Hamu

10.00 - Konstantinos Mavropanos, 25-godišnji reprezentativni stoper Grčke, napušta Stuttgart i seli u West Ham. Njemački klub dobit će 20 milijuna eura fiksno. S bonusima transfer može rasti do 25 milijuna eura.

Kraj sage: Ivanušec odlazi

9.30 - Luka Ivanušec odlazi iz Dinama, poznato i kada će odigrati posljednju utakmicu. Više pročitajte ovdje.

Saudijci žele bivšeg igrača Dinama

9.02 - Saudijski Al Ittihad nakon aktualnog osvajača Zlatne lopte Karima Benzemu te Fabinha i N'Golo Kantea, želi još jednu zvijezdu iz Premier lige, brazilskog stopera engleskog viceprvaka Arsenala Gabriela Magalhaesa. Međutim, londonski klub odbio je i započeti pregovore o prodaji i bivši igrač Dinama sigurno ostaje u Arsenalu.

Union Berlin želi legendarnog Talijana

8.46 - Leonardo Bonucci, legendarni branič talijanske nogometne reprezentacije i Juventusa, na stolu ima ponudu jednogodišnjeg ugovora s Union Berlinom, a odluka je sasvim na njemu. Podsjetimo, Massimiliano Allegri rekao je Talijanu da mu nije u planovima za novu sezonu te da potraži novi klub.

Ludi nogometni domino efekt

8.39 - Kakve veze imaju Bayern i Inter s transferom Ivanušeca? Više pročitajte ovdje,

Cancelo na korak do Barcelone

8.19 - Branič portugalske reprezentacije i Manchester Citya Joao Cancelo uskoro bi trebao postati novi igrač Barcelone, a u aktualnog španjolskog prvaka trebao bi stići na posudbu s opcijom kupovine na kraju iduće sezone.

Roma razmišlja o Greenwoodu

8.16 - Nekadašnji veliki talent Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Mason Greenwood mogao bi karijeru nastaviti u Romi kod svog bivšeg trenera Josea Mourinha. Podsjetimo, Greenwood je izbačen iz momčadi Manchester Uniteda nakon istrage o silovanju, iako je na sudu proglašen nevinim jer je klub zaključio da je tako najbolje za njihov ugled.

Bešiktaš odustao od Ramosa

06.33 - Sergio Ramos je slobodan igrač. I dalje... Legendarni stoper španjolske reprezentacije i Real Madrida, otkako mu je istekao ugovor s Paris Saint-Germainom, sa 37-godina i dalje je željan izazova i igranja na velikoj sceni. Bio je u pregovorima s istanbulskim gigantom Bešiktašem, no od njega transfera u Tursku neće biti ništa. Potvrdio je to klub na društvenim mrežama u objavi u kojoj je naveo da je pregovarao s njim Andersonom Taliscom, brazilskim veznjakom Al Nassra. Pregovori s obojicom su prekinuti nakon što dvije strane nisu uspjele usuglasiti financijske detalje posla, pišu strani mediji.

Gravenberch u fokusu Uniteda i Liverpoola

06.09 - Manchester United i Liverpool ponudili su ugovore veznjaku Bayern Münchena Ryanu Gravenberchu. To je tvrdnja ovog poslijepodneva dok oba diva Premierlige traže kreativnije opcije.

Do sada je Bayern komunicirao da je sretan što će zadržati Nizozemca s 11 utakmica. To je zato što još uvijek vjeruju u 21-godišnjaka unatoč njegovom ograničenom vremenu igranja od dolaska iz Ajaxa u lipnju 2022. United i Liverpool smatraju zvijezdu od 6ft 3ins tipom perspektive koja bi se mogla razviti u idealnog Prem igrača. Navodno su pojačali pritisak na Bayern približavajući se Gravenberchu.

Nottingham Forest dogovorio posao vrijedan 9.5 milijuna eura

06.07 - Nottingham Forest dogovorio je posao vrijedan 9,5 milijuna funti sa Sevillom, kako bi potpisao argentinskog heroja izvođenja jedanaesteraca Gonzala Montiela koji je osvojio Svjetsko prvenstvo. Ovaj kvalitetni 26-godišnji desni bek sinoć je rezerviran za Forestove liječničke preglede, a uskoro bi mu se mogao pridružiti njegov argentinski suigrač Nicolas Dominguez, jer Steve Cooper također želi dodati veznjaka Bologne u svoju momčad.

Montiel je postao legenda u svojoj domovini kada je zabio odlučujući jedanaesterac u prošlogodišnjem finalu Svjetskog prvenstva, u kojem je Argentina dobila Francusku na jedanaesterce nakon epskog finala u Kataru.

Steve Cooper ne bi trebao imati problema vjerovati, sumnjati u kakvu momčad dolazi, jer je Montiel također zabio odlučujući jedanaesterac kada je Sevilla pobijedila Romu u još jednom raspucavanju i osvojila prošlosezonsko finale Europske lige.

Real kreće po Mbappea

06.00 - Real Marid priprema ponudu od 103 milijuna funti za zvijezdu PSG-a Kyliana Mbappea, prema prenošenjima engleskih medija. Očekivalo se da će španjolski divovi pričekati do sljedećeg ljeta kako bi potpisali napadača besplatno, ali sada žele pogurati posao prema naprijed jednim ozbiljnim potezom.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo