TRANSFERI UŽIVO / Ajax sjajnim videom predstavio Šutala, Dinamo doveo velika dva pojačanja: Sosa dobiva hrvatskog suigrača?

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

21.8.2023.
6:16
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere. I danas smo s vama.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Vatreni i službeno otišao na posudbu, a otkriveno je koliko će Šutalo zarađivati u Ajaxu

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Vatreni i službeno otišao na posudbu, a otkriveno je koliko će Šutalo zarađivati u Ajaxu

Kako smo jučer pratili transfere pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fulham želi Juranovića

23.19 - Fulham je zainteresiran za Josipa Juranovića, tvrdi Kicker. Njemački medij navodi kako je Juranović malo nezadovoljan minutažom koju kao desni bočni dijeli s Christopherom Trimmelom u Union Berlinu. S druge strane, hrvatski nogometaš navodno se osjeća ugodno u momčadi, koja je nakon fantastične prošle sezone izborila plasman u Ligu prvaka. Juranović će, zaključuje Kicker, stoga teško otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea doveo Petrovića

22.36 - Chelsea je doveo Djordjea Petrovića iz New England Revolutiona za 16 milijuna eura. Liječnički pregledi zakazani su u srijedu za srpskog vratara koji će konkurirati Robertu Sanchezu za poziciju prvog vratara kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax predstavio Šutala

20.21 - Ajax je službeno predstavio Josipa Šutala (23), koji će nositi dres s brojem 37. Hrvatski reprezentativac napustio je Dinamo potpisavši petogodišnji ugovor s amsterdamskim klubom. Ajax je na društvenim mrežama objavio video u kojem Šutala pozdravljaju novi suigrači, klupski čelnici, nizozemska legenda Klaas-Jan Huntelaar te sunarodnjak Jakov Medić, koji je stigao ovog ljeta iz St. Paulija. "Brate, dobro došao u Amsterdam", rekao mu je Medić u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Greenwood izbačen iz Manchester Uniteda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.45 - Engleski nogometni velikan Manchester United objavio je kako će napadač Mason Greenwood (21) napustiti Old Trafford zbog istrage o pokušaju silovanja u koji je bio umiješan. 

Al Ahli nudi 32 milijuna eura za De Paula

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.02 - Al Ahli je Atletico Madridu ponudio 32 milijuna eura za Rodriga de Paula (29), tvrdi stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Ugovor argentinskog veznjaka vrijedi do 2026. godine, no mogao bi klub napustiti ranije jer njegovi predstavnici pregovaraju s bogatim Saudijcima. De Paul je ranije u karijeri igrao za argentinski Racing, Valenciju i Udinese. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 40 milijuna eura

Stojković i Kačavenda u Dinamu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.42 - Nakon što su u ponedjeljak dobili novoga trenera Sergeja Jakirovića, Dinamo je osigurao i dva nova pojačanja. Sportske novosti doznaju da su Luka Stojković Lukas Kačavenda novi stanovnici Maksimira.

Riješi li se na vrijeme sva papirologija, novi Plavi dvojac mogao bi zaigrati već u četvrtak protiv Sparte u play-offu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapata iz Atalante u Romu

17.55 - Duvan Zapata (32) nastavit će karijeru u Romi, objavio je Fabrizio Romano. Kolumbijski napadač odigrao je 190 utakmica za Atalantu, postigavši 81 i asistiravši za 43 pogotka. Financijski detalji transfera nisu otkriveni. Zapata na Transfermarktu vrijedi osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart želi povremenog Vatrenog

17.18 - Kristijan Jakić nalazi se na popisu želja Stuttgarta, objavio je Skyev insajder Florian Plettenberg. Stuttgart traži zamjenu za donedavnog kapetana Watarua Enda, japanskog veznjaka koji je prošli tjedan otišao u Liverpool za 18 milijuna eura. Dođe li Jakić u Stuttgart, tamo će igrati s još jednim Hrvatom, Bornom Sosom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato koliko je Dinamo platio Jakirovića

17.00 - Dinamo je doveo najboljeg trenera lige za smiješan iznos. Više o tome pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico doveo napadača

15.52 - Atletico je doveo napadača Granade, 19-godišnjeg Samua Omorodiona. Prošle sezone je za drugu momčad Granade zabio 18 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lindelof ostaje u Unitedu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.45 - Branič Manchester United Victor Lindelof ima na stolu nekoliko ponuda, no trener Erik ten Hag ne želi ga prodati.

Pjaca u Tursku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.15 - Talijanski mediji pišu kako bi Marko Pjaca iz Juventusa mogao otići u turski Fatih Karagumruk. Bivši igrač Dinama ušao je u posljednju godinu ugovora sa Starom damom.

Pavard i Sanchez u Inter

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.45 - Direktor Intera Marotta otkrio je kako bi klub uskoro mogao dovesti braniča Bayerna Benjamina Pavarda, te bivšeg napadača Alexisa Sancheza.

United i Liverpool žele veznjaka Bayerna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10.45 - Manchester United i Liverpool žele veznjaka Bayerna Ryna Gravenbercha, no Bavarci nemaju namjeru prodavati Nizozemca.

City se pojačava iz Francuske

10.45 - Manchester City želi dovesti krilnog napadača Rennesa i belgijske reprezentacije Jeremyja Dokua za kojeg su spremni platiti između 55 i 60 milijuna eura. Očekuju da će dogovor biti postignut do kraja tjedna.

Ajax otkrio detalje transfera Šutala

10.30 - Ajax je službeno potvrdio kako je za Josipa Šutala Dinamu platio 20,5 milijuna eura. Kroz bonuse taj transfer može narasti na 23.5 milijuna eura.

Argentinac u Saudijsku Arabiju

9.15 - Al Ahli je krenuo u pregovore s Atletico Madridom oko dovođenja veznjaka Rodriga de Paula, nakon što im je propalo dovođenje Piotra Zielinskog.

Branič Barce u Nizozemsku

8.45 - Branič Barcelone Sergino Dest odlazi na posudbu u PSV. Nizozemci imaju pravo otkupa njegovog ugovora na kraju sezone za 10 milijuna eura.

Branič Cityja kod Brozovića

8.30 - Branič Manchester Cityja Aymeric Laporte za 20 milijuna odlazi u Al Nassr. Potpisao je ugovor na tri godine.

Odlazi i Livaković

8.20 - Nakon Šutala, Dinamo napušta i Livaković. Više ovdje.

Cancelo u Barceloni

8.00 - Barcelona i Manchester City u završnim su pregovorima oko transfera braniča Joaa Cancela. Portugalac je već ranije sve dogovorio s Kataloncima.

Guardiola želi da Bernardo Silva i Kyle Walker ostanu

6.09 - Pep Guardiola se nada da će Bernardo Silva i Kyle Walker ostati u Man Cityju i potpisati nove ugovore. Nakon dolaska Matea Kovačića i Joška Gvardiola u nebesku momčad Građana, na redu su slagalice i preslagivanja unutar momčadi. Naravno da, pritom, i igrači i Pep imaju svoje planove i vizije, želje...

Pep otkrio:

“To je za mene san! Isto i za Kylea Walkera. Nadamo se da će se dogoditi”.

Dodao je:

"Iz dubine svog srca, iz dna mog srca, želim da se to dogodi", navodi Beanyman Sports.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo