TRANSFERI UŽIVO / Vatreni i službeno otišao na posudbu, a otkriveno je koliko će Šutalo zarađivati u Ajaxu

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

20.8.2023.
8:21
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Stanišić odlazi iz Bayerna, srpski napadač završio dramu oko transfera, Brozović dobio pojačanje

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Stanišić odlazi iz Bayerna, srpski napadač završio dramu oko transfera, Brozović dobio pojačanje

Kako smo jučer pratili transfere pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo ime u istočnom Londonu

20.30 - Konstantinos Mavropanos stiže u West Ham. Grčki stoper viđen je na tribinama na današnjem susretu Čekićara protiv Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigla je i potvrda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.30 -Hrvatski reprezentativni desni branič Josip Stanišić ovu će sezonu provesti na posudbi iz njemačkog nogometnog prvaka Bayerna u Bayeru iz Leverkusena.

"Kako bi dalje napredovao trebaju mu utakmice na najvišoj razini i stoga je zajednička odluka da ode na jednogodišnju posudbu u Bayer", kazao je izvršni predsjednik Bayerna Jan-Christian Dreesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u elitni rang

18.30 - The Telegraph javlja kako je Che Adams blizu Evertona. Napadač Southamptona prema Transfermarktu vrijedi 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne ide nikamo

18.27 - Domenico Berardi ostaje u Sassuolu, neće ići u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala od srca'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.00 Dinamo se oprostio od Josipa Šutala, više pročitajte ovdje.

Stanišić na liječničkom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.00 Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić trebao bi tijekom vikend obaviti liječnički pregled u Leverkusenu i pridružiti se tamošnjem bundesligašu Bayeru kao posuđeni igrač iz Bayerna, objavili su u subotu brojni njemački mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galatasaray posudio Ziyecha iz Chelseaja

15.45 - Marokanski reprezentativni veznjak Hakim Ziyech ovu će sezonu provesti na posudbi iz Chelseaja u turskom nogometnom prvaku Galatasarayu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galatasaray će za jednogodišnju posudbu platiti Chelseaju 3.6 milijuna eura, a ukoliko sljedećeg ljeta taj transfer postane trajan još dodatnih 2.9 milijuna eura.

Jurić u Valladolidu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.16 - Španjolski nogometni drugoligaš Real Valladolid posudio je u nedjelju hrvatskog defenzivnog veznog igrača Stanka Jurića (27) iz talijanskog drugoligaša Parme uz mogućnost otkupa njegovog ugovora na kraju sezone.

Chelsea ide i po Baloguna?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.30 - Chelsea bi nakon niza igrača mogao dovesti i napadača Arsenala Folarina Baloguna (22), objavio je novinar Sky Sportsa Dharmesh Sheth. Chelsea još nije poslao ponudu za američkog napadača, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Reimsu i ondje zabio 22 gola u 39 nastupa. Vratio se u Arsenal, u kojem za njega nema mjesta. Monaco ga također želi, a vrijednost mu je na Transfermarktu procijenjena na 30 milijuna eura.

Liverpool planira poslati ponudu za Gravenbercha

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.47 - Liverpool planira Bayernu ponuditi 20-ak milijuna eura za Ryana Gravenbercha (21), tvrdi Bildov insajder Christian Falk. Riječ je o nizozemskom veznjaku, koji nije prvotimac kod Thomasa Tuchela i koji je već isticao da želi više igrati. Ugovor mu vrijedi još četiri godine. Vrijednost mu je procijenjena na 30 milijuna eura.

Ništa od Livakovića u Sevilli

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.09 - Španjolski prvoligaš besplatno doveo vratara iz Bundeslige. Više pročitajte ovdje.

Football Insider: Liverpool odustao od Palhinhe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.19 - Liverpool više neće raditi na transferu Joaa Palhinhe (28), tvrdi Football Insider. Trener Jurgen Klopp tražio je igrača koji će povećati konkurenciju u veznom redu. Portugalski veznjak Palhinha, koji od prošle godine igra u Fulhamu, bio je jedna od opcija, ali je Liverpool odustao zbog njegovih problema s ozljedama.

Španjolski novinar: Arsenal je zainteresiran za Fatija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.00 - Arsenal je zainteresiran za Ansua Fatija (20), tvrdi španjolski novinar Adrian Sanchez. Londonski klub navodno je razgovarao s Fatijevim agentom Jorgeom Mendesom. Talentirani španjolski napadač mogao bi napustiti katalonski klub jer nije u prvom planu trenera Xavija Hernandeza.

Osim Arsenala, Fatija prate i Tottenham te Manchester United. Ugovor s Barcelonom vrijedi mu do 2027. godine, s opcijom produljenja na još dvije sezone. U remiju s Getafeom (1:1), jedinoj prvenstvenoj utakmici ove sezone, igrao je 11 minuta. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 35 milijuna eura.

Otkriveno koliko će Šutalo zarađivati

11.40 - Josip Šutalo uskoro će i službeno postati novi igrač Ajaxa. Hrvatski reprezentativac bi trebao potpisati ugovor do 2028. godine i po sezoni zarađivati dva milijuna eura, plus bonuse.

Tyler Adams je novi igrač Bournemoutha

11.30 - Tyler Adams (24) novi je igrač Bournemoutha, objavio je engleski prvoligaš. Kapetan reprezentacije SAD-a napustio je Leeds i potpisao petogodišnji ugovor s Bournemouthom. Adams je karijeru započeo u Red Bullovoj akademiji u New Yorku. U Europu je stigao 2019., kada je zaigrao za RB Leipzig. 

Marotta: Pregovaramo s Bayernom za Pavarda

11.17 - Direktor Intera Beppe Marotta potvrdio je kako pregovaraju s Bayernom o transferu Benjamina Pavarda (27). Francuski branič želi napustiti Bayern i nastaviti karijeru u Interu. Međutim, minhenski klub će ga pustiti kada pronađe zamjenu. Pavard na Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura.

Guendouzi na odlasku iz Marseillea

10.00 - Matteo Guendouzi (24) mogao bi napustiti Marseille u narednim danima, otkrio je insajder Nicolo Schira, dodajući kako agenti francuskog veznjaka rade na transferu. Guendouzi je tijekom karijere nastupao za PSG, Lorient, Herthu i Arsenal. Londonski klub napustio je prošle godine, stigavši u Marseille. Ima ugovor do 2025., a procijenjena vrijednost na Transfermarktu mu je 25 milijuna eura.

Šutalo u Ajaxu

9.19 - Josip Šutalo novi je igrač Ajaxa. Sve detalje transfera možete pročitati ovdje.

Lozano na odlasku iz Napolija

9.05 - Neimenovani saudijski klub nudi trogodišnji ugovor i deset milijuna eura plaće po sezoni za Hirvinga Lozana (28). Meksički ofenzivac spreman je napustiti talijanskog prvaka, s kojim ima ugovor do ljeta 2024. godine. Nije postigao dogovor o produljenju, a Transfermarkt ga procjenjuje na 25 milijuna eura.

Završena saga, Mitrović u Al Hilalu

8.00 - Napadač Srbije i donedavni igrač Fulhama Aleksandar Mitrović napokon je završio transfer u Al Hilal. Saudijski prvoligaš ga pokušava dovesti mjesecima, Englezi ga nisu htjeli pustiti, Srbin se svađao s klubom kako bi isforsirao transfer, a sada je to konačno i uspio. Engleski prvoligaš dobiti će više od 50 milijuna eura, a napadač će potpisati ugovor do 2026.

West Ham pronašao novog braniča

8.00 - Kostantinos Mavropanos novi je igrač West Hama. Londonski prvoligaš Stuttgartu će platiti 20 milijuna eura, a grčki reprezentativac već je na putu za London da obavi liječničke preglede i potpiše ugovor. Povratnik je u Premier Ligu i London budući da je već igrao za Arsenal.

Brozović dobio pojačanje

8.00 - Portugalski veznjak i član Porta Otavio novi je igrač Al Nassra. Saudijski prvoligaš će portugalskom platiti 60 milijuna odštete budući da su platili izlaznu klauzulu koju je imao Portugalac.

Preostalo je još da igrač odradi liječnički pregled, a za Porto će ovo biti rekordna prodaja.

Stanišić na korak do transfera

8.00 - Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić trebao bi tijekom vikend obaviti liječnički pregled u Leverkusenu i pridružiti se tamošnjem bundesligašu Bayeru kao posuđeni igrač iz Bayerna, objavili su u subotu brojni njemački mediji.

Hrvatski reprezentativac je prošao do prve momčadi kroz Bayernovu akademiju i ima ugovor do ljeta 2026.

Dođe li do realizacije, Bayer Leverkusen će biti drugi klub u Stanišićevoj seniorskoj karijeri. Za prvu momčad Bayerna je u dvije sezone odigrao 41 utakmicu te postigao jedan pogodak i imao jednu asistenciju.

Za hrvatsku reprezentaciju je debitirao 8. listopada 2021., odigrao ukupno 11 utakmica i bio u momčadi koja je na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu osvojila brončanu medalju, odigravši upravo u pobjedi 2-1 protiv Maroka svih 90 minuta.

Za 23-godišnjeg braniča ovo bi trebao biti povoljan rasplet sadašnjeg statusa u najtrofejnijem njemačkom klubu, s obzirom na to da je dolaskom Thomasa Tuchela na Bayernovu klupu izgubio minutažu kakvu je imao kod njegovog prethodnika Juliana Nagelsmanna.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo