TRANSFERI UŽIVO / Stanišić odlazi iz Bayerna, srpski napadač završio dramu oko transfera, Brozović dobio pojačanje

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

19.8.2023.
8:19
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Lokomotiva dovela napadača Dinama, Osijek prodao ponajboljeg igrača, bivši igrač Hajduka u Grčkoj

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Lokomotiva dovela napadača Dinama, Osijek prodao ponajboljeg igrača, bivši igrač Hajduka u Grčkoj

Kako smo jučer pratili transfere pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham pronašao novog braniča

19.25 - Kostantinos Mavropanos novi je igrač West Hama. Londonski prvoligaš Stuttgartu će platiti 20 milijuna eura, a grčki reprezentativac već je na putu za London da obavi liječničke preglede i potpiše ugovor. Povratnik je u Premier Ligu i London budući da je već igrao za Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završena saga, Mitrović u Al Hilalu

18.40 - Napadač Srbije i donedavni igrač Fulhama napokon je završio transfer u Al Hilal. Saudijski prvoligaš ga pokušava dovesti mjesecima, Englezi ga nisu htjeli pustiti, Srbin se svađao s klubom kako bi isforsirao transfer, a sada je to konačno i uspio. Engleski prvoligaš dobiti će više od 50 milijuna eura, a napadač će potpisati ugovor do 2026.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović dobio pojačanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.00 - Portugalski veznjak i član Porta Otavio novi je igrač Al Nassra. Saudijski prvoligaš će portugalskom platiti 60 milijuna odštete budući da su platili izlaznu klauzulu koju je imao Portugalac.

Preostalo je još da igrač odradi liječnički pregled, a za Porto će ovo biti rekordna prodaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna zvijezda u Al-Ahli

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.14 - Turski reprezentativni branič Merih Demirel najnoviji je nogometaš koji je odlučio napustiti Europu te karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, on je prešao iz talijanske Atalante u Al-Ahli s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Procjenjuje se kako je vrijednost transfera 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ovoga ljeta u Al-Ahli su stigli još Riyad Mahrez, Roberto FirminoEdouard Mendy, Alain Saint-Maximin, Franck KessieRoger Ibanez.

Stanišić na korak do transfera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.25 - Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić trebao bi tijekom vikend obaviti liječnički pregled u Leverkusenu i pridružiti se tamošnjem bundesligašu Bayeru kao posuđeni igrač iz Bayerna, objavili su u subotu brojni njemački mediji.

Hrvatski reprezentativac je prošao do prve momčadi kroz Bayernovu akademiju i ima ugovor do ljeta 2026.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođe li do realizacije, Bayer Leverkusen će biti drugi klub u Stanišićevoj seniorskoj karijeri. Za prvu momčad Bayerna je u dvije sezone odigrao 41 utakmicu te postigao jedan pogodak i imao jednu asistenciju.

Za hrvatsku reprezentaciju je debitirao 8. listopada 2021., odigrao ukupno 11 utakmica i bio u momčadi koja je na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu osvojila brončanu medalju, odigravši upravo u pobjedi 2-1 protiv Maroka svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 23-godišnjeg braniča ovo bi trebao biti povoljan rasplet sadašnjeg statusa u najtrofejnijem njemačkom klubu, s obzirom na to da je dolaskom Thomasa Tuchela na Bayernovu klupu izgubio minutažu kakvu je imao kod njegovog prethodnika Juliana Nagelsmanna.

Badelj ima novog suigrača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15. 40 Povratnik u talijansku nogometnu ligu Genoa angažirao je ukrajinskog reprezentativnog veznjaka Ruslana Malinovskog iz francuskog Marseillea na jednogodišnju posudbu uz obavezu otkupa sljedećeg ljeta.

Vrijednost transfera procjenjuje se na 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malinovski se tako vraća u Italiju nakon samo pola godine provedene u Marseilleu gdje se nije uspio izboriti za veću minutažu.

Prije Marseillea Malinovski je proveo tri i pol godine u Atalanti za koju je postigao 30 pogodaka u 143 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Julardžija kod Ibričića

14.15 Bivši Dinamov junior Edin Julardžija nakon Gorice, potpisao je za Sarajevo, gdje će ga dočekati sportski direktor Senijad Ibričić i Simon Rožman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brodić u Rijeci

14.00 Napadač Varaždina mogao bi potpisati za Rijeku, što je potvrdio i njegov agent Marjan Šišić: "Rijeka je moguća, a meni čak i draga opcija. Mislim da bi se Fran tamo jako dobro snašao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arapi u novoj ofenzivi

13.00 Nekadašnji igrač Barcelone Phillipe Coutinho, do kraja prijelaznog roka trebao bi napustiti Aston Villu i otići u Katar ili Saudijsku Arabiju, kako piše Fabrizio Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pariška sapunica

11.45 Predsjednik PSG-a prijetio Mbappeu, više pročitajte ovdje.

Ako Dinamo izgubi, Ivanušec odlazi?

11.00 "Ponašanje Dinama izaziva sumnje u Feyenoordu, čije je vodstvo bilo uvjereno u Ivanušecov dolazak. Tjednima ga čekaju i sada se čini da gube nadu. Subota bi mogla biti ključna ako se Dinamo ne plasira u play-off Lige prvaka i zatim odluči pustiti svojeg igrača", piše Voetbalzone.

Njemačka jedinica

10.35 Barcelona i Andre Ter Stegen potpisati će novi ugovor koji će važiti do 2028. godine, javlja Marca.

Inter želi prvaka Svijeta

9.35 Desni bek Bayerna, Benjamin Pavard, na radaru je Intera nakon što prošle sezone nije bio u dobrim odnosima sa klubom iz Bavarske. Inter je ponudio 25 milijuna eura za njegove usluge, Bayern traži minimalno 30.

Srbin u Chelseaju

9.05 Đorđe Petrović, vratar New England Revolutiona, trebao bi za 15-ak milijuna eura preseliti na Stamford Bridge i postati zamjena Robertu Sanchezu, nakon što je Kepa otišao u Real Madrid.

Stana među Apotekarima

8.20 Novinar Florian Plettenberg tvrdi da Josip Stanišić prelazi iz Bayerna u Bayer. Prema informacijama Nijemaca Stanišić je slobodan pregovarati s novim klubovima.

Bartol Franjić na posudbi

8.17 Niko Kovač je poslao Hrvata na kaljenje u Darmstadt, novopečenog prvoligaša.

Novosti oko Livakovića

8.15 "Livakovićev dogovor s Fenerbahčeom je i dalje aktivan, sve je dogovoreno. Čeka se samo da Dinamo odigra uzvratnu utakmicu s AEK-om pa da čelnici Dinama daju svoj konačni odgovor", napisao je Rudy Galetti na Twitteru i nastavio:

"Osim toga, Livaković je među četiri kandidata za gol Seville. Nije isključeno da će Sevilla, usprkos tome što je Livaković već sve dogovorio s turskim velikanom, pokušati pronaći model po kojem bi svejedno izvela ovaj transfer."

Zaniolo u Aston Villu

8.15 - Talijanski reprezentativac Nicolo Zaniolo novi je igrač Aston Ville. Nakon godine dana u Galatasarayu, u koji je došao iz Rome, talentirani vezni igrač dolazi na posudbu u Birmingham.

City odustao od Brazilca zbog klađenja?

8.12- Transfer Lucasa Paquete iz West Hama u Manchester City neočekivano je doveden u pitanje. Naime, brazilski nogometaš našao se pod istragom FA i FIFE zbog sumnje u navodno klađenje u domovini. Naravno, dokažu li se te sumnje slijedi mu kazna, vjerojatno i suspenzija. Igrač odbacuje te navode, a ukoliko se čitava situacija brzo ne razjasni dogovoreni posao dva kluba težak čak 93 milijuna eura neće se realizirati.

Cancelo na korak do Barcelone

8.09 Joao Cancelo, branič portugalske reprezentacije i Manchester Cityja, trebao bi karijeru nastaviti u Barceloni. Prošlu polusezonu proveo je na posudbi u Bayernu, ali čim se vratio Pep Guardiola mu je rekao da na njega ne računa. Fabrizio Romano piše kako bi i ovaj put trebala biti riječ o posudbi.

Sada je i službeno

8.06 - Sandro Kulenović vratio se u Lokomotivu. Dolazi na polugodišnju posudbu iz Dinama.

Veliki posao Osijeka

8.03 Dan nakon pobjede protiv Adane Demirspor, Osijekov stoper Adrian Leon Barišić odlazi u Basel kako bi potpisao za švicarskog prvoligaša.

Šutalo nakon AEK-a u Ajaxu?

8.00 Nizozemski Algemeen Dagblad piše da već u nedjelju Ajax očekuje Josipa Šutala u Amsterdamu, a Dinamo svoju utakmicu sezone igra u subotu u Ateni protiv AEK-a.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo