DOMINO EFEKT / Bayern i Inter u ludom raspletu događaja spašavaju Ivanušecu transfer? Sve je nevjerojatno povezano

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mjesecima se već priča o tome kako najbolji igrač Dinama odlazi, ali je posao sada na rubu propadanja

22.8.2023.
8:36
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo i Feyenoord pregovaraju već nekoliko tjedana o transferu Luke Ivanušeca iz hrvatskog u nizozemskog prvaka. S Maksimira su bili jasni i nisu htjeli pustiti nikoga prije 3. pretkola Lige prvaka i u tome su uspjeli, ali su tako ozbiljno testirali strpljenje Nizozemaca.

Image
VRUĆA TEMA /

Jakirović dao prvi intervju za klupsku stranicu Dinama: 'Ovo mi je trenutno vrhunac posla'

Image
VRUĆA TEMA /

Jakirović dao prvi intervju za klupsku stranicu Dinama: 'Ovo mi je trenutno vrhunac posla'

Već se nekoliko puta u posljednjih par dana pisalo da je nizozemski prvak odustao od transfera jer jednostavno ne mogu više čekati na odgovor Dinama koji odugovlači s prodajom svog najboljeg igrača najviše što može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemski velikan zato je pronašao novu metu, River Plateovog Ezequiela Barcu koji je u cjenovnom ranku isto kao i Ivanušec. Međutim, nizozemski velikan se našao u velikim problemima jer im se teško ozlijedio prvi vratar i sada moraju hitno pokrpati i tu poziciju.

Budući da financijski nisu u mogućnosti napraviti sva tri transfera i potrošiti oko 30 milijuna eura, nizozemski mediji su počeli pisati kako je Ivanušec definitivno ispao iz svih kombinacija za dolazak u Nizozemsku. No, stvar bi mogli spasiti Bayern i Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, europski viceprvak u svojim redovima želi vidjeti francusku zvijezdu i igrača Bayerna, Benjamina Pavarda. On je na korak od prelaska na Giuseppe Meazzu, a Bayernu je hitno potrebna zamjena za njega.

Kako prenose njemački i talijanski mediji, Bayern bi u svojim redovima rado vidio Lutsharela Geertruidu, 23-godišnjeg braniča Feyenoorda za čije usluge nizozemski velikan traži oko 30 milijuna eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proda li Feyenoord Geertruidu u Bayern, Nijemci će se moći riješiti Pavarda i poslati ga u Inter, a Feyenoord bi dobio veliku financijsku injekciju s kojom bi mogao ostvariti sve želje i ostvariti sva tri transfera, onaj Ivanušeca, Barce i novog vratara.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo