TRANSFERI UŽIVO / Pojavio se novi klub koji želi Livakovića, United doveo napadača od 70 milijuna eura, Šutalu ugrožen transfer

Image
Foto: Pixsell

Iz minute u minutu možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr

29.7.2023.
8:21
Pixsell
VOYO logo
Image
PERSONA NON GRATA /

Poznati detalji Rebićevog transfera u Tursku: Milan se svjesno odrekao milijuna samo da ga se riješi

Image
PERSONA NON GRATA /

Poznati detalji Rebićevog transfera u Tursku: Milan se svjesno odrekao milijuna samo da ga se riješi

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Cavani u Boca Juniorsima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.00 - Iskusni urugvajski napadač, 36-godišnji Edinson Cavani karijeru će nastaviti u argentinskom nogometnom velikanu Boci Juniors s kojim je potpisao ugovor do prosinca 2024. godine. Cavani, koji je prošlu sezonu proveo u španjolskoj Valenciji, u Bocu je stigao kao slobodan igrač.

Španjolski prvoligaš želi Livakovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.02 - Kako javlja Matteo Moretto, novinar španjolskog Releva, Almeria se javila Dinamu s upitom o tome koliko bi morala platiti za Livakovića. Naravno, odgovor već svi znaju, radi se o deset milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula u Livakovićevom ugovoru. Tek ostaje za vidjeti što će Almeria napraviti s tom informacijom, ali nije isključeno da u zadnji tren ukrade Livakovića Fenerbahčeu.

Čorić se vratio u HNL

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.19 - Nekadašnja velika nada hrvatskog nogometa Ante Ćorić vraća se u HNL kao slobodan igrač. Više o tome pročitajte ovdje.

20.37 - Rasmus Hojlund, 20-godišnji napadač norveške reprezentacije i dosadašnji igrač Atalante, novi je igrač Manchester Uniteda. Transfer je s bonusima vrijedan 70 milijuna eura, a Hojlund će potpisati ugovor na pet godina. U prošloj sezoni zabio je 16 golova i imao devet asistencija u 42 odigrane utakmice za talijanski klub. Zasad je na šest golova u isto toliko utakmica za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šutalu propada transfer?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.53 - Fiorentina je krenula po Josipa Šutala, no ponuda koju je poslala prema Dinamu daleko je manja od one koju hrvatski prvak očekuje za svog stopera. Navodno je talijanski klub ponudio 12 milijuna eura, a Dinamo ga ne misli prodati za manje od 25 milijuna eura, na što još treba dodati bonuse. Razlika između ponuđenog i traženog je ogromna i zato bi se Fiorentina mogla okrenuti drugim opcijama.

West Ham želi Graya iz Evertona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.47 - West Ham je zainteresiran za krilnog napadača Evertona Demaraija Graya (27), tvrdi Daily Mail, dok The Sun dodaje kako klub iz Liverpoola traži 10-ak milijuna eura za njega. Graya također žele Bešiktaš i Crystal Palace, a ovaj ofenzivac prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura.

Inter poslao ponudu za Samardžića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.55 Inter je Udineseu ponudio 15 milijuna i talijanskog veznjaka Giovannija Fabbiana (20) za Lazara Samardžića (21), objavio je Fabrizio Romano. Inter je postigao dogovor s mladim srpskim veznjakom, koji na Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura. Samardžić ima dva nastupa za A reprezentaciju Srbije.

Bočkaj se oprostio od Dinama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.21 - Petar Bočkaj napustio je Dinamo i otišao na posudbu u ciparski Pafos. "Bio sam u Dinamu još kao tinejdžer, a sad sam s ovim sjajnim dečkima proveo nezaboravnih godinu i pol dana, osvojio dva naslova prvaka i to je nešto što se zauvijek pamti. A posebno će mi u srcu ostati sve što sam prošao sa suigračima, sve one pobjede, svi uspjesi koje smo zajedno gradili.

Želim zahvaliti klubu, suigračima i, dakako, navijačima što su mi boravak u Dinamu učinili nezaboravnim. Puna srca im želim sreću i što više pobjeda, trofeja i veselja. Meni je vrijeme za nove izazove, ali pratit ću Dinamo i ostavljamo naravno otvorena vrata za budućnost", poručio je Bočkaj za službenu stranicu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe sve bliže Realu

16.42 - Real je odgovorio na cijenu koju je za Kyliana Mbappea izvisio PSG. Spremni su srušiti rekord kako bi ga doveli. Više o tome pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James ima novi klub

16.08 - James Rodriguez (32) je danas postao novi igrač Sao Paula. Fabrizio Romano je prije dva dana objavio da je kolumbijski ofenzivac postigao dogovor s brazilskim klubom, a sada je i službeno stigao u klub kao slobodan igrač. James je u travnju raskinuo ugovor s Olympiacosom i od tada je bez kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hojlund blizu transfera u Manchester United

16.04 - Rasmus Hojlund (20) je jako blizu transfera iz Atalante u Manchester United, objavio je talijanski novinar Nicolo Schira. Danski napadač trebao bi potpisati ugovor do 2028. godine, po kojem će zarađivati pet milijuna eura godišnje, a mogući su i razni bonusi. Hojlund je izabrao United iako je imao i ponudu PSG-a. Na Transfermarktu vrijedi 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea dovodi Ugochukwua iz Rennesa za 30 milijuna eura.

16.00 - Lesley Ugochukwu (19) postat će novi igrač Chelseaja, objavio je RMC. Francuski medij tvrdi kako su Chelsea i Rennes blizu dogovora o transferu središnjeg veznjaka. Londonski klub će za Ugochukwua platiti 30 milijuna eura. Ugochukwu je mladi francuski reprezentativac, koji je prošao Rennesovu školu nogometa. Sakupio je 60 nastupa, jedan gol i jednu asistenciju za prvu momčad. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na devet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle prodao Francuza

14.30 - Nakon četiri godine na sjeveru Engleske, Allan Saint-Maximin odlazi u audijski Al Ahli za 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United ne pušta Maguirea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.30 Crveni Vragovi su odbili 23 milijuna eura od West Hama za Harryja Maguirea, što je razljutilo navijače koji ne žele bivšeg kapetana u timu.

Rebić i Oscar zajedno?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.30 Bivši igrač Chelseaja Oscar nakon dugo godina u kineskom Shangai SIPG- u ima želju vratiti se u Europu, te kao naš Ante Rebić otići u turski Besiktas.

Lova do krova

11.30 Josip Šutalo meta je nekoliko velikih klubova što će bildati njegovu cijenu i možda s bonusima dostići onu Marka Pjace od 29.4 milijuna eura, što je najveći izlazni transfer u povijesti Dinama.

Argentinac na Maksimiru?

10.00 Argentinski defenzivni veznjak Santiago Colombatto. Član je meksičkog prvoligaša Leona, a vijest javlja turski transfer stručnjak Ekrem Konur. Colombatto je prošlu sezonu proveo na posudbi u portugalskom prvoligašu Famalicaou gdje je upisao 43 nastupa, uz pet golova i sedam asistencija. Argentinac prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura.

Sedmi novi član Rossonera ovog ljeta

9.30 Milan je dogovorio transfer veznjaka Valencije Yunusa Musaha za 20 milijuna eura.

PSG kupuje u Barceloni

8.20 U sljedeća dva dana Parižani žele iskoristiti klauzulu za Ousmanea Dembelea, koja iznosi 50 milijuna eura. Osim toga, kako, piše RMC Pedriju je isto do kraja mjeseca klauzula vrijedna 110 mlijuna eura, što također žele iskoristiti.

Maloča otkrio pozadinu transfera

8.15 - Bivši kapetan Hajduka otkrio je zašto se odlučio vratiti u HNL i obući dres Gorice. Više pročitajte ovdje.

Poznati detalji Rebićevog transfera u Tursku

8.05 - Poznati su svi detalji Rebićevog transfera iz Milana u Bešiktaš. Više o tome možete pročitati ovdje.

Rebić u Bešiktašu

8.00 Ante Rebić postat će novi igrač Bešiktaša, objavio je Fabrizio Romano. Milan će dobiti 2 milijuna + bonuse, a bivši hrvatski reprezentativac potpisati će ugovor do 2025. godine.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo