euro bez greške / Transfer života pred suton karijere: Vedran Ćorluka na pragu potpisa za Bayern München

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iako je novi menadžer Bavaraca Carlo Ancelotti ovog ljeta doveo Matsa Hummelsa iz dortmundske Borussije, Bayern navodno napušta stoper Mehdi Benatia, pa Talijan traži još jedno pojačanje za zadnju liniju

29.6.2016.
19:30
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka na pragu je potpisivanja ugovora s njemačkim divom Bayernom iz Münchena. 

O tome se pričalo već i prije Europskog prvenstva, a sjajne partije Čarlija u Francuskoj dodatno su 'napalile' bavarskog diva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorluka će se tako, nakon što je pune četiri godine igrao u moskovskom Lokomotivu u sjeni europskih velikana, s velikim praskom vratiti na najvišu nogometnu razinu, i to pred suton karijere, s 30 godina na leđima.

Iako je novi menadžer Bavaraca Carlo Ancelotti ovog ljeta već doveo Matsa Hummelsa iz dortmundske Borussije, Bayern navodno napušta stoper Mehdi Benatia, pa Talijan traži još jedno pojačanje za zadnju liniju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorluka bi tako nakon zagrebačkog Dinama, Inter Zaprešića, Manchester Cityja, Tottenhama, Leverkusena te moskovskog Lokomotiva svoju bogatu karijeru trebao zaokružiti transferom života. Odšteta bi se trebala kretati oko 7 milijuna eura.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo