TRANSFER SVIH TRANSFERA: / United će s Baleom srušiti sve rekorde!

Image
Foto: AFP

Manchester United ne odustaje od namjere da u svoje redove dovede Realovog igrača Garetha Balea. Za Velšanina je klub s Old Trafforda spreman izdvojiti čak 120 milijuna eura, pišu engleski mediji.

20.7.2015.
10:25
AFP
VOYO logo

Unitedu je spreman ja još jednu ljetnu "bombu", nakon što su prošle godine srušili rekord Premier lige, dovevši također iz Reala Angela Di Mariju. No, Argentinac se nije snašao u Van Gaalovoj momčadi i na izlaznim je vratima, a traži ga PSG.

Bale i Ronaldo rekorderi

Bale je nova meta Manchester Uniteda. Velšanin bi ponovno, nakon dvije godine, postao rekorder transfera. Real je 2013. platio Tottenhamu 94 milijuna eura, isto koliko su Madriđani prije toga dali Unitedu za Cristiana Ronalda. Ta dva transfera su u vrhu najskupljih svih vremena, a prošle sezone tek su im se približili dolazak Luisa Suareza u Barcelonu iz Liverpoola za 81 milijun eura i već spomenuti Di Maria za kojeg je United platio 75 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potrošili već 100 milijuna

Na Old Traffordu ne štede ni ovog ljeta. Manchester United je već potrošio stotinjak milijuna eura da bi Louis van Gaal u momčadi imao Bastiana Schweinsteigera iz Bayerna, Morgana Schneiderlina iz Southamptona, Memphisa Depayja iz PSV Eindhovena i Mattea Darmiana iz Torina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo