Transfer od 42 milijuna eura završio na sudu!

Transfer Javiera Pastorea iz Palerma u Paris St Germain vrijedan 42 milijuna eura završio je na sudu.

17.10.2011.
23:05
VOYO logo

Argentinac Javier Pastore i sportski direktor PSG-a Leonardo saslušani su na sudu u Palermu u okviru istrage o navodnom iznuđivanju novca igračevog agenta Marcela Simoniana od predsjednika talijanskog kluba Maurizija Zamparinija.

Prvi čovjek Palerma tvrdi da mu je Pastoreov agent prijetio da će obustaviti realizaciju transfera ukoliko ne ispuni njegov zahtjeve, koje je kao igračev agent trebao dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor PSG-a tvrdi kako je njegov klub čist i kako je on na sudu samo morao pojašnjavati stvar s kojom Parižani nemaju veze.

"Žao mi je što sam objašnjavao stvari s kojima moj klub nema nikakve veze. Prelazak Pastorea u Pariz napravljen je na najbolji mogući način do posljednjeg detalja, ali moramo odgovoriti na pitanja tužioca da otklonimo sve sumnje", rekao je Leonardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pastore vjeruje da je cijeli slučaj završio na sudu zbog predugačkog jezika njegovog bivšeg predsjednika.

"Imao sam dobar odnos sa Zamparinijem, ali on katkad pretjera u svojim izlaganjima. To je učinio već mnogo puta. Ja ne znam gotovo ništa o ovome, a ono što znam rekao sam tužitelju. Zamparini kaže puno stvari i onda kasnije tvrdi suprotno", zaključio je 22-godišnji Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110060920006 arti-201109260798006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo