TRANSFER KOJI SE ČEKAO DANIMA: / Bilić doveo pravog kapitalca - 'Ne dolazi nam samo on, s njim dolazi i njegov ogroman utjecaj'

Image
Foto: Profimedia

Riječ je o vrlo iskusnom premijerligaškom braniču i bit će, nedvojbeno, veliko pojačanje za Bilićev klub

15.9.2020.
18:26
Profimedia
VOYO logo

Bivši izbornik Hrvatske, danas aktualni menadžer West Bromwich Albiona, Slaven Bilić, doveo je veliko pojačanje u svoj klub. Na kultni Hawthorns stigao je prekaljeni srpski branič Branislav Ivanović i to na godinu dana.

Ivanović je protekle tri i pol godine igrao za Zenit iz Sankt Petersburga, ali prije toga je čak devet sezona nastupao za Chelsea s kojim je uzeo tri prvenstva i jednu Ligu prvaka. Dakle, riječ je o vrlo iskusnom premijerligaškom braniču i bit će, nedvojbeno, veliko pojačanje za Bilićev klub koji je odmah na početku sezone u prvoj utakmici doživio težak poraz od Leicestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

YEKATERINBURG, RUSSIA - JULY 25, 2020: Zenit St Petersburg's Branislav Ivanovic (L) and FC Khimki's Vladimir Dyadyun fight for the ball in their 2019/2020 Russian Cup final football match at Yekaterinburg Arena. Donat Sorokin/TASS,Image: 547037582, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Bio nam je glavna želja'

"Premierliga je najbolja liga na svijetu. Moram se dokazivati i spreman sam na izazov. Sretan sam što ću ponovno igrati u Premierligi i nadam se da ću biti uspješan. Imam puno ambicija i želim dokazati puno stvari. Dat ću sve od sebe za momčad", izjavio je Ivanović po dolasku u klub.

Samo riječi hvale imao je i Slaven Bilić, a otkrio je kako će im Ivanović donijeti puno više od same igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je ostvario sve u svojoj karijeri, koja je fantastična. Oduševljeni smo jer donosi kvalitetu i iskustvo na terenu i izvan njega. Ne dolazi samo on nego i njegov utjecaj koji će imati na sve braniče. Zato nam je bio jedna od glavnih želja u prijelaznom roku", priznao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo