VATRENI NA OTOKU / Transfer-bomba na pomolu! Borna Sosa prelazi u redove engleskog velikana, ali tamo gdje su svi očekivali

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Sosa je neko vrijeme bio ozlijeđen i zbog toga se toliko čekalo na transfer

19.8.2022.
17:33
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Reprezentativac Hrvatske i nogometaš Stuttgarta, Borna Sosa, prema svemu sudeći karijeru nastavlja u Premiershipu. Sosa bi u subotu mogao odigrati posljednju utakmicu za njemački klub i trebao bi preseliti u redove West Hama.

Sosa je neko vrijeme bio ozlijeđen i zbog toga se toliko čekalo na transfer, ali sada je sve u redu i posao se može privršiti. Njemački mediji, Bild i Echo24 tvrde da Sosa u subotu igra posljednji put za Stuttgart, a nova destinacija trebala bi biti istočni London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

West Ham zadnja opcija

Sosa je bio u kombinacijama za prelazak u Bayern, Chelsea ili Manchester City, ali svi su poslovi propali, Chelsea je navodno odustao, a City je doveo Sergija Gomeza iz Anderlechta, dok je Bayern odustao jer ne želi više trošiti novac u ovom prijelaznom roku.

Stuttgart se već početkom ljeta pripremio za novu sezonu bez Sose i računaju da će na njemu zaraditi oko 20 milijuna eura. A toliko bi ga trebao platiti i West Ham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo