VIDI TI NJIH / TRANSFER-BOMBA NA POLJUDU: Hajduku nude ogroman novac za najtalentiranijeg igrača. Igrat će u jednoj od najboljih europskih liga?

Image

Mladi je stoper ove sezone briljirao, odigrao je 32 utakmice, zabio je dva gola i dva puta je asistirao

17.5.2021.
17:15
VOYO logo

Talijanski novinar i stručnjak za transfere, Gianluca Di Marzio, objavio je kako je talijanski prvoligaš Torino poslao Hajduku unosnu ponudu za njihova ponajboljeg igrača, mladog reprezentativca Hrvatske, stopera Marija Vuškovića.

Di Marzio uvjerava da je Torino ponudio negdje između četiri i pet milijuna eura i još bonuse za 19-godišnjeg braniča, ali transfer će za sada na čekanje. Naime, Torino prvo mora izboriti opstanak u Serie A, a za to mu treba samo jedan bod. Torino igra još dvije utakmice, protiv Lazija i Beneventa, a nalaze se na 17. mjestu, ali samo ih tri boda dijele od zone ispadanja i zato moraju osigurati još bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

28.03.2021., stadion Bonifika, Koper, Slovenija - UEFA Europsko U21 prvenstvo, skupina D, Hrvatska - Svicarska. Mario Vuskovic, Jeremy Guillemenot Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Ovaj transfer čini se kao ozbiljna stvar, a ne kao tek neka spekulacija jer pojavila se informacija da je navodno sportski direktor Hajduka, Mindaugas Nikoličius bio u Milanu i da je tamo dogovarao prelazak Vuškovića u Torino.

Mladi je stoper ove sezone briljirao, odigrao je 32 utakmice, zabio je dva gola i dva puta je asistirao. Uz to je standardni član U-21 reprezentacije i izborio je s njima plasman u četvrtfinale Eura. A ako ovaj transfer doista prođe, bit će to prava transfer-bomba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo