TRANSFER BOMBA KOJA ĆE ODJEKNUTI EUROPOM: / Na izlaznim vratima Reala nije samo trener, već i ova zvijezda

Image
Foto: AFP

Kraljevi su donijeli odluku koja bi mogla izazvati ozbiljnu borbu na tržištu nogometaša

21.10.2018.
7:30
AFP
VOYO logo

Španjolski mediji javljaju da je Real Madrid spreman prodati Marca Asensija ukoliko na adresu kluba dođe ponuda teška 100 milijuna funti. Liverpool, Manchester United i Chelsea klubovi su koji su od ranije povezivani s ovim mladićem, a samo za United se može pouzdano reći da im ne bi bio problem istresti te silne milijune.

Asensio je smatran jednim od najuzbudljivijih španjolskih talenata, ali od odlaska Cristiana Ronalda ne uspijeva pronaći formu u kojoj je igrao prošle sezone. Ipak, mnogi vjeruju da bi to uspio ako bi promjenio sredinu u kojoj igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko zainteresiranih

Marca javlja kako bi ova odluka Reala mogla izazvati pravi rat između klubova zainteresiranih za potpis mladog Španjolca. U igru oko njegovog potpisa mogao bi se uplesti i bogati Paris Saint Germain koji već neko vrijeme traži nogometaša tog profila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane je Manchester United koji je zainteresiran za nekoliko Realovih zvijezda, ponajviše za Tonija Kroosa i Garetha Balea, ali Asensio bi mogao biti atraktivniji od obojice. Asensio je s Realom ugovorno vezan do 2023. godine, a nekoliko puta je istaknuo i kako ne želi otići. Međutim, ako ga klub odluči prodati, neće imati puno izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo