TRAMEZZANI POSLIJE NOVOG PORAZA: / 'Mislim da smo bili loši samo jednu utakmicu dosad'

Image

'Mislim da smo bili loši samo jednu utakmicu dosad, onu protiv Lokomotive'

6.2.2021.
17:45
VOYO logo

U derbiju 20. kola Prve HNL Osijek je danas na stadionu Gradski vrt pobijedio Hajduk s 2:0 preuzevši vrh ljestvice s tri boda više od Dinama. Bila je to tvrda i čvrsta utakmica, a možda i ključni trenutak dogodio se u 51. minuti kada je Hajduk ostao s igračem manje nakon što je isključen Nihad Mujakić, nakon što je rukama držao Bočkaja.

Image
[FOTO] OSIJEK - HAJDUK 2:0: /

Moćne Bjeličine trupe pomele Splićane za prvo mjesto HNL-a; VAR drama u prvom dijelu

Image
[FOTO] OSIJEK - HAJDUK 2:0: /

Moćne Bjeličine trupe pomele Splićane za prvo mjesto HNL-a; VAR drama u prvom dijelu

Mierez sad ima 12 golova u HNL-u ove sezone

Osijek je s igračem više zabio dva gola, a strijelci su bili Laszlo Kleinheisler (59) sa 18 metara i ubojiti Ramon Mierez (89), nakon loše reakcije splitske obrane. Mierezu je to bio 12. gol u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je, tako, doživio i deseti HNL poraz, Paolo Tramezzani po treći je put na klupi Hajduka morao čestitati suparniku, ovog je puta to bio Neno Bjelica koji je sad ponovno na vrhu s Osijekom.

"Nakon crvenog kartona promijenio se balans utakmice i otišlo je u drugom smjeru. Pokušavali smo kontrolirati utakmicu do tog trenutka, ali nismo puno riskirali, bili hrabri. Šteta što smo dobili crveni karton. Nismo još spremni igrati protiv jedne od najboljih ekipa u ligi s jednim igračem manje, ali u prvom poluvremenu smo igrali dobro", rekao je Tramezzani za kameru Arene Sporta, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da smo bili loši samo jednu utakmicu dosad'

"Mislim da smo bili loši samo jednu utakmicu dosad, onu protiv Lokomotive, sve ostale su bile dobre. U svakoj drugoj smo nešto pokušavali i radili na sebi, bili aktivni i progresivni. Moramo se pripremati za svaku utakmicu i davati maksimum do kraja, vidim to na igračima. Imat ćemo napokon vremena za normalan trening i za malo odmora nakon čega bi momčad trebala izgledati bolje."

Hajduk iz Osijeka ide u Opatiju gdje će se pripremati za sljedeću utakmicu s Rijekom koju igra za četiri dana, a Tramezzani smatra da je to dobra prilika za njegovu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što sam jučer rekao, za nas je važna svaka utakmica. Poštujemo svaku momčad, nema razlike između protivnika. Sada ostajemo zajedno četiri dana i imat ćemo priliku napredovati u tim danima."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo