TRAKAVICA IDE DALJE: / Ništa od HSV-a, Halilović na meti puno veće 'zvjerke'

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Ni dalje nije poznato u kojem će klubu nadolazeću sezonu provesti mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović.

13.8.2015.
9:06
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

Početkom tjedna se činilo sigurnim da će Halilović završiti na posudbi u HSV-u. Sada to više nije tako sigurno. Istina, mogao bi karijeru nastaviti u Njemačkoj, ali ne u Hamburgu, već u klubu koji trenutno ima puno veću 'težinu'.

Bez otkupne klauzule

Prema pisanju katalonskog dnevnika El Mundo Deportiva, za 19-godišnjeg ofenzivnog veznjaka veliko zanimanje pokazuje Borussia Dortmund. Novi trener Thomas Tuchel, koji je ovo ljeto zamijenio uspješnog Jürgena Kloppa, navodno je iznimno naklonjen Haliloviću i želi ga sljedeće sezone u svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo navodi da su uvjeti za osmerostruke njemačke prvake isti kao i za sve druge klubove: u obzir dolazi isključivo jednogodišnja posudba i to bez otkupne klauzule. Katalonci su Halilovića željeli zadržati u Primeri kako bi se bolje adaptirao na španjolski nogomet. Kandidati su prije svih bili Celta i Sporting Gijon, no Halilović je više 'zagrijan' za Bundesligu. Barcelona će mu izaći u susret, ali bilo bi dobro kada bi ta priča čim prije bila privedena kraju kako bi se talentirani mladić napokon mogao posvetiti isključivo nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo