Play ponuda

TRAGIČNO PREMINUO BIVŠI NOGOMETAŠ HAJDUKA I U-19 HRVATSKE: / Imao je samo 26 godina

Image
Foto: PIXSELL

Bivši nogometaš Hajduka i mladi (U-19) reprezentativac Hrvatske Ivo Valentino Tomaš tragično preminuo

31.12.2019.
14:25
PIXSELL
Play ponuda

Tragična i tužna vijest dolazi nam iz Baške Vode. U tamošnjoj obiteljskoj kući jutros je preminuo bivši nogometaš Hajduka i mladi (U-19) reprezentativac Hrvatske Ivo Valentino Tomaš.

Imao je samo 26 godina. Tužnu vijest potvrdili su njegovi prijatelji, suigrači te matični klub Baška Voda Urania u kojem je Tomaš aktivno igrao.

Na Facebook stranici NK Urania Baška Voda puno je onih koji se opraštaju od Tomaša dirljivim porukama, a sućut je ubrzo izrazio i Hajduk na svojoj službenoj web stranici.

Igračku karijeru započeo je u Uraniji iz Baške Vode

Igračku karijeru započeo je u Uraniji iz Baške Vode, a potom je nosio dres Zmaja iz Makarske odakle je stigao u Hajdukove mlađe selekcije. Bio je dio kadetske momčadi Hajduka koja je u sezoni 2009/10, osvojila Hrvatski nogometni kup, kao i juniorske ekipe koja je sezoni 2011./12 postala prvak Hrvatske...

Za seniorsku momčad Bijelih odigrao 29 utakmica i postigao četiri gola

Za seniorsku momčad Hajduka odigrao je 29 utakmica i postigao četiri zgoditka. Debitirao je u prvenstvenom susretu protiv Karlovca u Splitu, 7. travnja 2012., kada je Hajduk slavio s 1:0. Bio je dio momčadi Hajduka koja je u sezoni 2012./13., osvojila Hrvatski nogometni kup, a igrao je čak i protiv milanskog Intera na Poljudu. Nakon odlaska iz Hajduka nosio je dres Dugopolja, potom je igrao u Njemačkoj te ponovno u Uraniji iz Baške Vode.

"O posljednjem ispraćaju našeg bivšeg nogometaša Ive-Valentina Tomaša, javnost će biti na vrijeme obaviještena", priopćili su jutros iz Hajduka.

Play ponuda
Play ponuda