Tragična pogibija mladog nogometaša uoči vjenčanja

Nigerijski reprezentativac Olubayo Adefemi, član grčkog prvoligaša Skoda Xanthi, poginuo je u prometnoj nesreći na sjeveru Grčke.

18.4.2011.
17:57
VOYO logo

Branič Xanthija je smrtno stradao na autocesti u blizini Kavale izgubivši kontrolu nad vozilom. Policija je objavila kako se Olubayo Adefemi, bivši igrač bukureštanskog Rapida, vozio prema Solunu gdje je trebao dogovoriti sve detalje svoje svadbe.

25-godišnji Nigerijac je prošloga ljeta stigao u Skoda Xanthi i za grčkog prvoligaša skupio 24 nastupa zabivši dva pogotka. Za nigerijsku reprezentaciju je debitirao 2009. i odigrao ukupno pet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adefemi je bio član svih mlađih selekcija svoje domovine, 2005. godine je s U-20 reprezentacijom osvojio drugo mjesto na SP-u Nizozemskoj, odmah iza Messijeve Argentine.

Odigrao je i sve utakmice za nigerijsku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Pekingu gdje su Orlovi također osvojili srebrno odličje, a Adefemi je u polufinalu zabio pogodak Belgijancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vodstvo lige i svi djelatnici u grčkom nogometu žele izraziti najdublju sućut članovima obitelji Olubaye Adefemija koji je tragično poginuo u prometnoj nesreći", oglasio se priopćenjem Grčki nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo