Tottenham ima 90 milijuna eura, evo koga je izabrao!

Engleski mediji pišu da bi najkasnije do utorka, 34-godišnji trener Andre Villas-Boas trebao biti službeno predstavljen kao novi menadžer Tottenhama.

2.7.2012.
15:14
VOYO logo

Daily Mail i Goal.com izvješćuju da će Portugalac potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 16 milijuna funti. Njegov angažman znači istodobno da će se odreći 11 milijuna funti koliko mu je zbog jednostranog raskida suradnje ostao dužan Chelsea, čije je redove napustio u ožujku u prvoj godini ugovora.

Goal.com piše da je Portugalac svojom vizijom i ambicijom opčinio Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja, te da će mu ovaj osigurati 70 milijuna funti za pojačanja u prijelaznom roku koji je službeno počeo u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor navodi da polovica od tog iznosa otpada na transfer Luke Modrića, kojeg je Levy napokon pspreman prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Tottenham je već poslao službenu ponudu CSKA-u za Alana Džagoeva. 22-godišnji ruski nogometni reprezentativac, bio je jedan od igrača kojem su se navijači najviše divili u prvom krugu EURA. Postigao je taj igrač moskovskog CSKA tri pogotka u tri utakmice za Rusiju, no njegova reprezentacija nije uspjela proći u četvrtfinale iz te skupine A.

"Ne znam ostaje li u CSKA ili odlazi. Je, ima ponudu Tottenhama, ali i još nekih klubova", rekao je Tariel Dzagojev, otac i nogometašev menadžer, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam mu samo da ne žuri. Vidjeli ste kako se proveo Jurij Žirkov. Požurio je, otišao u Chelsea i potom samo sjedio na klupi. Sada se vratio natrag. Rekao sam mu da mora biti mudar, a nikako brzoplet".

Zasad se nagađa da će trebati oko 15 milijuna eura za kupnju ovog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo