Dinamo i Mamić zgroženi: 'Uništena tribina u derbiju'

Navijači Hajduka su tijekom derbija uništili 208 sjedalica, a taj podatak uredno su pobrojali ljudi iz Dinama i na službenim stranicama poručili da je uništena južna tribina.

1.10.2012.
10:22
VOYO logo

Derbi, nažalost, nije prošao bez incidenta. Na kraju utakmice Dinama i Hajduka gostujući navijači sukobili su se s policijom, a svoju su ljutnju torcidaši 'iskalili' na sjedalicama na južnoj tribini.

"Uništena južna tribina na derbiju", poručio je Dinamo na službenoj stranici, čak 208 sjedalica 'nastradalo' je u najvećoj utakmici našeg nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se vidi po slikama, nove sjedalice na Maksimiru očito nisu najkvalitetnije. Dinamo se prije tek nešto više od godinu dana hvalio novim samogasivim sjedalicama s UV zaštitom, ali već nakon godinu dana morat će obnavljati dio tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao nam je što nakon sjajne nogometne predstave moramo gledati takve prizore koji uistinu nemaju veze sa sportom. GNK Dinamo će o daljnjim koracima vezanima uz saniranje spomenute štete pravovremeno obavijestiti javnost", kazali su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo