TORCIDA UPALA NA TRENING I NAPRAVILA LUDNICU NA POLJUDU: /

Pogledajte što su priredili igračima dan prije derbija s Dinamom

Image
Foto: Screenshot

Ogled Hajduka i Dinama na Poljudu počinje u 19.05 sati

11.9.2020.
19:44
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u subotu navečer ugostit će Dinamo u prvom ovosezonskom derbiju. Koliko je tamošnja publika uzbuđena zbog ove utakmice najbolje svjedoči snimka s treninga održanog u petak poslijepodne. Naime, velika skupina navijača sa sjeverne je tribine dala podršku Bijelima.

“Samo jednu želju imam, moj živote ludi, da mi Hajduk prvak bude, cili Split poludi…”, čulo se s tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikad ne govorim o taktici, niti o početnoj postavi. Dobro smo analizirali Dinamo i imamo ideju kako se suprotstaviti. Nažalost igra se bez navijača, ali derbi je uvijek derbi. Moja obveza kao trenera Hajduka je da uvijek i na svakom terenu pripremim ekipu na najbolji mogući način da ona tu utakmicu pobijedi. Igra se bez navijača, sigurno je to drukčija priča, nije ugodno, ali pripremit ćemo se na najbolji način da tu utakmicu dobijemo”, poručio je trener Hajduka Hari Vukas uoči susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitno je da su nam se svi igrači vratili zdravi iz reprezentacije. Neki su dobili sitne udarce, ali nije to ništa što bi ih poremetilo i izbacilo iz konkurencije za utakmicu protiv Hajduka. Dakle, brojčano smo dobro popunjeni," kazao je pak trener i sportski direktor Modrih"Zoran Mamić.

Nakon tri kola Prve HNL Dinamo je na vrhu ljestvice s 9 bodova, koliko ima i Gorica, dok je Hajduk treći s dva boda manje. Hajduk bi pobjedom mogao preuzeti prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo