Poludjela Torcida igrače Hajduka gađala bocama!

Dok ljuti rival iz Maksimira početak sezone odrađuje rezultatski uspješno, Hajduk je posrnuo već u 2. kolu HNL-a na zadarskim Stanovima. U uzvratnoj utakmici 3.

1.8.2011.
12:50
VOYO logo

Nogometašima Hajduka nije dugo trebalo za hladan tuš, već u drugom kolu HNL-a, poraženi su na Stanovima od domaćeg Zadra s 1:0. Poznat je to scenarij koji Splićani ponavljaju iz sezone u sezonu već nekoliko posljednjih godina.

Ljutiti navijači Hajduka nakon katastrofalnog izdanja bacali su na svoje ljubimce sve što im se našlo pri ruci. Bilo je tu upaljača, kovanica, a poletjele su i boce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše uvreda pretrpjeli su najlošiji na terenu, krivac za pogodak, Hrvoje Vejić, i jedan od najlošijih na terenu, Anas Sharbini, koji na otvaranju nove sezone opet prikazuje blijede partije.

"Ljubo, sredi ih, neće nitko ako ti nećeš", dovikivala je Torcida ovoljetnom pojačanju Ljubi Miličeviću koji je na Stanovima zbog ozlijede ostao na klupi za pričuvne igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Krasimir Balakov nakon utakmice istaknuo je kako je najveći problem Hajduka bila realizacija.

"Iako stvaramo šanse, ne zabijamo. Ova momčad je mlada i treba strpljenja", istaknuo je Bugarin unatoč činjenici da su Splićani svega dva puta ozbiljnije zaprijetili zadarskom vrataru Ježini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107300026006 arti-201107290074006 arti-201107280841006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo