TOPLAK PRONAŠAO KRIVCE ZA TEŽAK PORAZ LOKOMOTIVE: / 'Jako sam razočaran. Reći ću jednu stvar koja me jako tišti'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Lokomotiva ostala na dnu sa 23 boda

24.4.2021.
22:38
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Gorice izbili su na treće mjesto ljestvice Prve HNL 4-2 (2-1) domaćom pobjedom protiv posljednje Lokomotive u susretu 31. kola. Strijelci za Goricu bili su Hamad (5), Mudrinski (28) i Špikić (53, 74), dok je oba gola za Lokomotivu postigao Pivarić (19-11, 53-11m) s bijele točke.

ČUDESNA UTAKMICA U GORICI: Palo šest golova, sudac pokazao dva crvena kartona, domaćini slavili nakon velike drame

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam razočaran. Razočaran sam jer večeras se moglo nešto osvojiti. Radimo kardinalne greške, dajemo poklone protivniku. Reći ću jednu stvar koja me jako tišti. Muči me taktička nedisciplina pojedinih igrača koji, izgleda, igraju privatne utakmice. Neki jednostavno ne upijaju što radimo na treningu. I to je jedan veliki problem. Nadam se da ćemo se rekuperirati do petka i pod pritiskom odigrati dobru utakmicu", rekao je nakon utakmice trener Lokomotive SamirToplak.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća Gorica sada ima 53 boda, dva više od četvrte Rijeke koja će u nedjelju igrati protiv Osijeka, dok je Lokomotiva ostala na dnu sa 23 boda, jednim manje od devete Istre 1961, a dva manje od osmog Varaždina koji će igrati međusobno u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo