PRESTRAŠILI SU SE / Tomić najavio veliki derbi, Rijeka uputila važan apel navijačima: 'Molimo vas i pozivamo da to ne radite'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Iz Rijeke su uputili apel navijačima, koji su zbog nereda na utakmici protiv Hajduka klubu priuštili utakmicu pred praznim tribinama

7.12.2021.
18:46
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke i Osijeka odigrat će u srijedu na Rujevici zaostalu utakmicu 14. kola Prve HNL. Susret je trebao biti odigran početkom prošlog mjeseca, ali je ona odgođena jer je koronavirus prodro u svlačionicu Osijeka i napao vratare te nekolicinu igrača.

Nažalost po Nenada Bjelicu niti trenutna situacija mu nije idealna. Požalio se kako mu nedostaje osam važnih igrača, ali trener vodeće momčadi lige, Goran Tomić, tvrdi da to Osijeku neće biti problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavljamo ovaj zahtjevni niz utakmica. Dolazi nam kvalitetni Osijek s odličnim trenerom. Osijek igra dobar nogomet, ima širok kadar igrača koji mogu nadomjestiti onih kojih nema, a i mi smo spremni, znamo što moramo raditi, imamo jasnu ideju kako igrati i očekuje nas zahtjevan susret. Očekujem da uz pomoć naše publike dođemo do pobjede", rekao je Tomić i onda nastavio...

"Nadam se da ćemo poboljšati napadačku statistiku, a zadržati kvalitetu i koncentraciju u zadnjoj liniji. U ovakvim utakmicama mogu presuditi detalji, ponekad je potrebna i doza sreće, ali veseli me dobra atmosfera u ekipi", rekao je Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Apel navijačima

Isto tako, iz Rijeke su uputili apel navijačima, koji su zbog nereda na utakmici protiv Hajduka klubu priuštili utakmicu pred praznim tribinama.

"S obzirom na to da su zbog događaja na utakmici protiv Hajduka rigorozno kažnjeni neodgovorni pojedinci, a isto tako i svi naši vjerni navijači, kao i naš klub, molimo i pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje, te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja stadiona za gledatelje", poručili su među ostalim iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo