TKO TU KOGA PRED SP? / Bivši izbornik kaže da je nigerijski veznjak koji igra u Kini jednako kvalitetan kao Modrić i Rakitić

Image
Foto: PIXSELL

Modrić igra u Realu, Rakitić u Barceloni, a Mikel u Tianjin Tedu

13.2.2018.
19:43
PIXSELL
VOYO logo

Bivši napadač nigerijske nogometne reprezentacije i njen bivši izbornik Samson Siasia izjavio je u najavi Svjetskog prvenstva da izabrana vrsta čiji je nekadašnji član ima aduta za ogled protiv Vatrenih.

"Problem je što većina naših igrača ne igra u velikim ligama i u punoj minutaži, potrebno im je igrati prijateljske utakmice kako bi bili sigurni da se razumiju. Argentinu poznajemo, ali ne i Hrvatsku i Island. Dobro bi bilo kad bismo iz te dvije utakmice izvukli četiri boda", priča Siasia za Goal podsjećajući da 4-2 pobjeda protiv Argentine iz nedavno odigrane utakmice ne može biti mjerilo kvalitete momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slab učinak u Kini

Ono što je siguran jest da u redovima Nigerije postoji igrač koji se klasom može mjeriti s najvećim hrvatskim majstorima lopte.

"John Obi Mikel ima kvalitetu Luke Modrića i Ivana Rakitića, premda Modrić igra u Real Madridu. Mikel je godinama igrao u Chelseaju i dobro mu ide u kineskom prvenstvu", povukao je Siasia paralelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikel igra u klubu Tianjin Teda koji je u prošloj sezoni zauzeo trinaesto mjesto u kineskom prvenstvu. Nastupio je u trinaest utakmica, zabio jedan gol i upisao jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo