'Tko si ti da Bobanovo ime prevaljuješ preko usta?'

'Što bih ja sada trebao, komentirati to što je Marčinko govorio? Ne pada mi napamet, on nije moj nivo! Odavno sam rekao da su njegove udbaške metode poznate.

4.3.2012.
11:03
VOYO logo

Nakon što je u sportskom tjedniku Max! Dinamo uzvratio svima koji su na bilo koji način napali klub (odnosno Zdravka Mamića), reakcije prozvanih stižu na kapaljku. Riječi koje je prenio direktor za odnose s javnošću maksimirskog kluba Tomislav Marčinko odjeknule su u nogometnim krugovima.

Marčinko je, podsjetimo, s vrlo tankim ili nikakvim argumentima udario po Bobanu, Šimiću i Malešu, zatim Torcidi, Boysima, Brlekoviću i Sinovčiću, a najviše po omiljenom neprijatelju Igoru Štimcu. Izvukao mu je ratne zločine, prijevare, tučnjave, upropaštavanje svega čega se primio u nogometu, čak i skrivanje beogradskih kriminalaca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok većina prozvanih nije htjela ili bila u prilici odgovoriti, javio se bivši Vatreni Igor Štimac i na optužbe iz Maksimira kazao:

"Što bih ja sada trebao, komentirati to što je Marčinko govorio? Ne pada mi napamet, on nije moj nivo! Odavno sam rekao da su njegove udbaške metode poznate. Uostalom, o njemu mogu samo reći da je dovoljno pogledati tko mu je poslodavac", kratak je bio Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijače Dinama naviše je zabolio napad na legendu kluba Zvonu Bobana.

"Njemu je velika mrlja transfer iz Dinama u Italiju prije 20 godina kada je 14 milijuna DEM podijeljeno tako da je Bobanu pripalo 12, a Dinamu tek dva milijuna. I tih 12 milijuna DEM uplaćeno je na švicarski račun njegova ujaka da bi se izbjeglo porez u Hrvatskoj!", izjavio je Marčinko, a navijači iz građanske inicijative Zajedno za Dinamo mu odgovorili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok je Zvone Boban stavljao glavu na panj za Dinamovog navijača ti si se bavio nečim drugim, nisi vrijedan ni da ti se napiše 'Vi'. Dakle tko si ti da Zvonino ime prevaljuješ preko svojih usta? Zvone je Dinamova legenda, možda i najveća u povijesti. A ti si nitko i ništa, tek Mamićev potrčko i sastavljač pamfletića za javnost kojima se smija cijela država. Jedan je Zvonimir Boban!", poručili su Marčinku iz građanske inicijative Zajedno za Dinamo.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo