TKO SE MOŽE NOSITI S OVAKVIM VEZNIM REDOM: / Pogledajte kako je Modrić posramio zvijezde Uniteda

Image

Nogometaši Reala Madrida osvojili su ovog utorka europski Superkup nakon dominantne predstave protiv Manchester Uniteda.

10.8.2017.
12:23
VOYO logo

Zasluge za to ponajviše idu na račun sjajnog veznog reda Kraljevskog kluba, kojem se i Jose Mourinho naklonio poslije utakmice.

"Ne postoji momčad poput Reala u Engleskoj. Ne postoji kopija Modrića, Kroosa, Casemira i Isca...", rekao je među ostalim Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'TEŠKO JE IGRATI PROTIV MODRIĆA': /

Najskuplji srpski nogometaš naklonio se Hrvatu

Image
'TEŠKO JE IGRATI PROTIV MODRIĆA': /

Najskuplji srpski nogometaš naklonio se Hrvatu

Jasno je, taj četverac činio je razliku, a upravo je njemu komentar posvetio novinar Marce Santiago Siguero.

Kroos, Modrić, Casemiro i Isco su nepobjedivi

‘NE POSTOJI TAKAV IGRAČ U ENGLESKOJ’: Mourinho napravio veliku gestu pa nahvalio Modrića, oglasio se i Vatreni

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Mourinhu oni blagoslav svake momčadi, Marca navodi da bi to mogao biti problem Zidaneu. Razlog tomu je povratak Ronalda u momčad i vječita debata oko BBC-a.

"Ili takve debate nema? Bez BBC-a, a s Modrićem, Casemirom i Kroosom u veznom redu, plus Iscom, Real je osvojio prvenstvo, Ligu prvaka i Superkup. Rezultat stoji iza njih, sedam pobjeda u osam utakmica. Svatko od njih ima jasno definiranu ulogu. Casemiro je razarač, Kroos diktira tempo, Modrić dodaje maštu, a Isco ubojitost. Njihova predstava u Skoplju ide im u prilog", piše Marca i nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U posljednjem dijeli sezone u formaciji 4-4-2 igra je strahovito rasla. Vrhunac je bilo finale Lige prvaka. Poigrali su se s Juventusom pogotovo u drugom poluvremenu. Utakmicu je obilježio Casemiro, kao i i protiv Manchester Uniteda. Dominirao je na svoj poziciji. Imao je 98 posto uspješnih dodavanja i dao je sigurnost Zidaneovoj momčadi. Kroos (95 posto točnih dodavanja) i Modrić (96), pomogli su Mariđanima da dominirjau posjedom lopte. Nisu dozvolili Unitedu da primirišu lopti", pišu Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj navode da je odluka na Zidaneu.

"U nedjelju protiv Barcelone neće biti Modrića, ali svi su ostali igrači na raspolaganju. S povratkom Ronalda i zdravim Baleom i Benzemom, Zidanea čekaju slatke brige".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo