Tko leži, ne bježi: Nogometaš Liverpoola pokazao kako se zaustavlja suparnik

U 25. kolu Premiershipa gledatelji su na Anfieldu svjedočili odličnoj utakmici u kojoj je domaći Liverpool s 3:2 pobijedio Tottenham.

11.2.2015.
10:07
VOYO logo

Liverpool je ipak uspio slomiti otpor žilavih Spursa, koji su se na Anfieldu dva puta vraćali iz rezultatskog minusa. Talijanski napadač Mario Balotteli konačno je postigao gol za Redse, gol koji je bio slavljenički. Ovo je prvi pogodak Balottelija (u 13 nastupa) u Premierligi od kada je ljetos došao u Liverpool za 16 milijuna funti.

"Siguran sam da će Balotteli biti nasmijan zbog ovoga gola u svlačionici", kazao je nakon pobjede igrač Redsa Jordan Henderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je nevjerojatno sretan", prokomentirao je i pomoćni trener Pascoe.

Balotteli je, kasnije, na društvenim mrežama potvrdio svoju veliku sreću zbog gola stavivši fotografiju na kojoj je nasmiješen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u utakmici se dogodila i jedna zanimljivost. Naime, navijači su svjedočili nesvakidašnjem potezu, odnosno, zaustavljanju protivničkog igrača. Mamadou Sakho je poput igrača američkog nogometa rušio Moussa Dembelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija je bila ovakva. Moussa Dembele prošao je pored Mamadou Sakha, koji se pritom malo i okliznuo. Kako bi spriječio belgijskog reprezentativca u prodoru prema golu Sakho je odlučio poput braniča u američkom nogometu (NFL) skočiti i za noge uhvatiti Dembelea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dembele je odmah lagano pao na travnjak, a sudac je Sakhu nagradio žutim kartonom.

Belgijski reprezentativac je bio i strijelac za 2:2, ali Balotteli je poništio njegov pogodak svojim, pobjedničkim, za tri boda Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo