TKO JE SAD TU LUD? / Milan sve dogovorio s menadžerom-spasiteljem, a onda preko noći promijenio ploču - 'Žele nas destabilizirati'

Image
Foto: Profimedia

Iz Milana tvrde i kako se ove vijesti o dolasku Rangnicka plasiraju u medije samo kako bi se destabilizirao klub

7.7.2020.
9:24
Profimedia
VOYO logo

Kao što se očekuje i kao što se već mjesecima piše, njemački stručnjak Ralf Rangnick, trebao bi preuzeti mendažersku i poziciju sportskog direktora u Milanu sljedeće sezone. Tu su vijest u ponedjeljak prenijeli svi talijanski mediji, a ponajprije ugledna Gazzetta dello Sport.

Međutim, Milan je sada odlučio tu vijest demantirati. "Nema tehničke odluke po tome pitanju, niti će je biti prije nego što sezona završi. Klub maksimalno stoji uz trenera Stefana Piolija i vjeruje u njegov uspjeh ove sezone", tvrde iz Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Leipzig's German headcoach Ralf Rangnick attends the German Cup (DFB Pokal) Final football match RB Leipzig v FC Bayern Munich at the Olympic Stadium in Berlin on May 25, 2019., Image: 437009089, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no, Credit line: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Malo je reći da su svi ostali zbunjeni jer vijest o dovođenju Rangnicka stigla je još zimus i to iz same uprave kluba, odnosno, djelomice zbog njega, kako bi mu se otvorio prostor, otkaz je dobio Zvonimir Boban, a uklonit će i Paola Maldinija koji više neće raditi u operativi i postat će klupski ambasador.

Iz Milana tvrde i kako se ove vijesti o dolasku Rangnicka plasiraju u medije samo kako bi se destabilizirao klub. Eto, nakon mjeseci uvjeravanja da će slavni njemački operativac preuzeti i urediti Milan, oni tvrde da od toga nema ništa. I tko je sad tu lud?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo