uzbudljivo u drugoj hnl / Tko ih sabotira? Varaždinci uvjereni da ih ne žele u Prvoj HNL

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Pet je kola do kraja Druge HNL, a Šibenik i Varaždin vode mrtvu trku

24.4.2019.
14:31
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Za razliku od Prve HNL, gdje je prvak već poznat, u Drugoj se za naslov prvaka vodi velika bitka između Varaždina i Šibenika.

Pet kola prije kraja Šibenčani imaju 42 boda, jedan više od Varaždinaca, dok treće Dugopolje vjerojatno ne gaji nadu da se može umiješati u tu borbu sa sedam bodova zaostatka za prvoplasiranim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve su, pak, prilike da bi tu borbu moglo riješiti 25. kolo kada će Varaždin dočekati Šibenik koji je u prošlom kolu slavio kod Lučkog s 1:0. Pogodak odluke postigao je Kukec u 83. minuti iz kaznenog udarca.

Međutim, Varaždin je uvjeren da je to još jedna potvrda da ga "neki" jednostavno ne žele opet u HNL-u. Naime, kazneni udarac skrivio je Grgo Živković, rođeni Šibenčanin, a na sjeveru su uvjereni da je namjernim igranjem rukom u kaznenom prostoru pogurao svoj matični klub do važna tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije Varaždinci vjeruju da su krenule, uz često delegiranje istih sudaca, igrice kada je Nenad Bjelica posudio četiri prvotimca drugoj momčadi, Moru, Moharramija, Andrića i Majera, no Varaždin je slavio na Maksimiru s 2:1.

https://oi68.tinypic.com/ka0exi.jpg
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo