TKO DIJELI PRAVDU HRVATSKOJ? / Mandžukić i Perišić pamte ih po crvenim, ali ne gubimo kada oni sude

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom dvije su utakmice dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

7.11.2017.
13:11
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Posljednja prepreka na putu im je solidna reprezentacija Grčke. Momčad Michaela Skibbea krasi defanzivni pristup igri. Primaju malo golova, a s obzirom da su se Vatreni tijekom grupne faze kvalifikacija mučili s efikasnošću u napadu za očekivati je dosta neizvjesne susrete.

A da proteknu bez kontroverzi pobrinut će se talijanski sudac Gianluica Rocchi i Nizozemac Björn Kupers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi od njih sudi utakmicu u Zagrebu. Do sada je Vatrenima dijelio pravdu u dva navrata. U prijateljskom susretu s Belgijom 2010. (1:0 za Vatrene) te protiv Islanda prošle godine (2:0 na Maksimiru) u kvalifikacijama. Tada je ostao upamćen po crvenom kartonu Ivanu Perišiću u 93. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuiperes je pak Vatrenima sudio u pet navrata. Pod njegovim dirigiranjem slavila je Hrvatska nad Latvijom (3:0), Islandom (2:0), Španjolskom (2:1) i Irskom (3:1), dok je remizirala s Italijom na San Siru (1:1).

Tu je utakmicu obilježila bakljada hrvatskih navijača i odluka o nastavku utakmice unatoč njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić upamtio ga je jer je mu je dao crveni karton tijekom susreta s Islandom u kvalifikacijama za odlazak na SP u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno će pažljivi u prvom susretu, inače, morati biti Brozović, Kalinić, Perišić, Pivarić, Rog, Vida i Vrsaljko imaju žute kartone pa bi drugim propustili uzvrat.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo