TKO ČEKA, TAJ DOČEKA: / Odbjegli Dinamov sin zadao bolan udarac Zdravku Mamiću

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor
4.1.2016.
8:25
PIXSELL, Slavko Midzor
VOYO logo

Naime, talentirani mladi nogometaš Murić i Dinamo nisu se rastali na dobar način. Te 2014. godine, njegov otac krenuo je u pregovore sa Zdravkom Mamićem. No, sve se pretvorilo u veliku svađu između šefa Dinama i tate Murića, a završilo je podizanjem optužnice protiv Mamića zbog prijetnji Murićevom ocu, obiteljskom prijatelju i odvjetniku. Na kraju je Murić "pobjegao" iz Dinama u Ajax.

Sad je Robert Murić odlučio ponovno obući dres Dinama, ali Dinama koji pripada navijačima i koji djeluje po načelu jedan član-jedan glas. Tako je ponovno osjetio kako je to igrati za voljeni klub, osjetio je i što znači kada klub svojim navijanjem nose Bad Blue Boysi koji su ponovno bili 12 igrač Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Maksimiru su zapuhali neki drugi vjetrovi

A, time što je obukao dres Futsal Dinama Murić je zadao udarac Zdravku Mamiću koji se nikako ne može pomiriti s time što su mu navijači okrenuli leđa i osnovali svoj klub koji nerijetko na svojim utakmicama ima veći broj gledatelja nego što je to slučaj na Maksimiru, na kojem su zapuhali neki drugi vjetrovi, vjetrovi koji su rastjerali oblake zvane pravo navijačko-nogometna fešta. Murić je i nagrađen pljeskom od strane navijača kad je zabio za 4:3.

Navijačko nadglasavanje Boysa i White Stonesa

Varteks se za ovu utakmicu pojačao bivšim igračima Golubarom, Mujanovićem i Vukmanom, no nije pomoglo. Futsal Dinamo je na kraju slavio i još jednom pokazao svoju kvalitetu vrijednu za TOP 4 momčadi u prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Vrijedi istaknuti kako je ovo bila utakmica dvaju kluba koji djeluje po već gore spomenutom načelu jedan član-jedan glas i kojeg su osnovali sami navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče navijača, za spomenuti je kako su Boysi i domaći White Stonesi vodili mali rat u navijanju. Međusobno su se nadglasavali, bila je to prava navijačko-nogometna fešta kakvu bi htjeli gledati i na hrvatskim stadionima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat nije bio u prvom planu, a utakmica je bila atraktivna i vidjeli smo puno golova. Najvažniji su navijači i zbog njih se igra nogomet. To ste mogli i danas vidjeti. Mi trenutno imamo malu pauzu pa slijedi nastavak prvenstva i borba za razigravanje", rekao je trener Futsal Dinama Mićo Martić, prenosi Varaždinski.hr.

'Hvala Futsal Dinamu i Bad Blue Boysima'

Utakmicu je prokomentirao i trener Futsal Dinama, legendarni Mićo Martić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je bilo da se radi o atraktivnoj utakmici, bilo je puno golova, rezultat nije bio u prvom planu. Najvažniji su navijači, što se i danas potvrdilo, i zbog njih se i igra nogomet. Mi trenutno imamo malu pauzu, a slijedi nam nastavak prvenstva i borba za playoff pozicije", kazao je Mićo Martić.

Nakon utakmice, Varteks se zahvalio gostima iz Zagreba i Bad Blue Boysima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Futsal Dinamu i Bad Blue Boysima koji su došli u Varaždin. Nadam se da ćemo još igrati međusobno. Odlično je bilo i na parketu i na tribinama", izjavio je tajnik NK Varteksa Rikardo Kahlina.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo