Tko ce to platiti? Dobio crveni karton i poceo razbijati

Nogometasi Rijeke su u 19. kolu domaceg prvenstva na gostovanju svladali Zagreb sa 2:1, i to s igracem manje. Igrac Bijelih s Kantride Ivan Mocinic je u 23.

16.12.2014.
8:43
VOYO logo

Rijeka je uspijela prezivjeti gostovanje u Kranjcevicevoj, i to s igracem manje. Medutim, posljednja pobjeda Rijeke u ovom jesenskom dijelu natjecanja ostala je u blagoj sjeni incidenta koji se dogodio u prvom poluvremenu. Naime, Sportske novosti pisu kako je igrac Rijeke Ivan Mocinic, prilikom prijevremenog napustanja travnjaka u 23. minuti zbog drugog zutog, odnosno crvenog kartona, nogom razvalio vrata svlacionice. Ocevici kazu kako je Mocinic poprilicno jako iz voleja pogodio vrata, i u tkz. staklu u zici napravio povecu rupu.

Nakon utakmice predstavnici sedme sile su, naravno, doznali za slucaj, i odmah upitali trenera Rijeke Matjaza Keka tko ce to platiti. On im je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Frustracije prouzrocene zarom igre su dopustene, a nedolicno ponasanje nije. Ako je bilo zaista tako, taj potez niposto nije u redu. Sudenje? Ne bih komentirao, za to je zaduzen 'Sokol'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo