TKO ĆE NA KLUPU REALA? / Zidane odbija, a Ancelotti nema ništa protiv povratka

Image
Foto: AFP

Nakon velikog poraza od Barcelone čini se da bi Rafael Benitez uskoro mogao ostati bez posla.

23.11.2015.
11:39
AFP
VOYO logo

Skoro svi svjetksi mediji sada traže novog trenera Reala, a najčešće spominjano ime je ono legende kluba ZinedineaZidana. Od ranije je poznato da se sve sprema za trenutak kada će velikan svjetskog nogometa sjesti na klupu najtrofejnijeg kluba na svijetu. Međutim, on sam ističe da još nije njegovo vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam trener Castille (rezervna momčad), Benitez je trener Reala i to je to", rekao je Zidane.

"Prošle godine nedostajalo mi je ono nešto za preuzimenje Reala i još mi uvijek nedostaje. Ne žuri mi se i čekam svoje vrijeme", jasan je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijan spreman na povratak

Ono što nije Zidane spreman učiniti, voljan je bivši trener Reala, CarloAncelotti. U razgovoru za Rai Radio 1 Talijan nije odbio mogućnost povrata u klub s kojim je prije dvije godine osvojio Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povratak u Real sljedeće sezone? Zašto ne", poručio je Ancelotti uz dodatak da to isto vrijedi i za PSG i Chelsea.

"Već sam nekoliko puta ponovio da ću na povratak trenerskom poslu pričekati kraj sezone i neću mijenjati odluku. Već sam odbio nekoliko klubova", dodao je Ancelotti. Osvrnuo se i na tračeve da nešto nije u redu u Realovoj svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s Ronaldom prije tjedan dana. Iz njegovih usta nije izašla niti jedna riječ o lošem odnosu s Benitezom", rekao je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u Realu nisu skloni smjeni trenera usred sezone, ogorčenost navijača je velika jer su svjesni da će teško do naslova, pa bi, navodi španjolska Marca, Benitez uskoro ipak mogao biti smijenjen.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo