TKO BI REKAO DA ĆE TAMO ZAVRŠITI: / Jedan od najskupljih dinamovaca ima novi klub. Nije riječ o velikanu kako se pričalo

Image
Foto: Profimedia

Trener Brendan Rodgers ne vidi ga u svojoj momčadi i proslijedit će ga na novu posudbu

12.1.2021.
15:47
Profimedia
VOYO logo

Nakon svega dva i pol mjeseca posudbe, Leicester City je opozvao bivšeg hrvatskog reprezentativca, Filipa Benkovića, nazad u svoje redove. U Cardiffu je trebao ostati do kraja sezone, ali u prvom dijelu prvenstva u 18 utakmica skupio je samo jedan nastup pa ga je Leicester povukao s posudbe.

Međutim, trener Brendan Rodgers ne vidi ga u svojoj momčadi i proslijedit će ga na novu posudbu. Iako se činilo da će u Celtic, za koji je već igrao u sezoni 2018.-2019. od toga neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

10.08.2016., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 02. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Petar Stojanovic, Amer Gojak, Filip Benkovic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Službeno, Benkovićev novi klub je, naime, belgijski OH Leuven. Tamo će provesti sljedećih pola godine, a društvo će mu praviti još jedan igrač Leicestera Andy King.

Benković je jedan od najskupljih Dinamovih igrača u povijesti. Leicester je za njega 2018. godine da 14.5 milijuna eura i učinio ga trećim najskupljim u povijesti, ali u dvije i pol godine Benković, koji danas vrijedi pet milijuna eura, uspio je skupiti svega dva nastupa za Leicester i uglavnom se povlačio po posudbama, a izgleda da će tako biti još neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo