'TI ME OČITO SMATRAŠ IDIOTOM': / Procurio mail koji svjedoči o velikoj pogrešci predsjednika Marseillea

Image
Foto: AFP, GEOFF CADDICK

Predsjednik Marseillea Vincent Labrune vjerojatno sad razbija glavu zbog toga što nije poslušao sugestiju klupskog skauta da potpiše igrača koji je danas apsolutni hit nogometne Europe.

11.12.2015.
13:44
AFP, GEOFF CADDICK
VOYO logo

Slučaj predsjednika Marseillea Labrune pravi je dokaz kako se u nogometu ponekad ne smije ismijati sugestije klupskog skauta, jer nikad ne znaš što će se dogoditi u budućnosti. A uz to, postoji šansa da će ti se to itekako odbiti od glavu. Upravo se to dogodilo Labruneu koji je prije manje od godine ismijao sugestiju svog skauta da potpiše igrača koji danas oduševljava u dresu Leicestera i, uz otkriće ove sezone Vardyja, najzaslužniji je što je Leicester Andreja Kramarića vodeća momčad Premier lige.

Naime, u zimskom prijelaznom roku prošle godine na e-mail Marseillea stigla je hrpa pohvala na račun Mahreza, koji je ocijenjen kao pojačanje koje bi bilo pun pogodak za spomenutog francuskog velikana. Labrune je zaprimio mail i kad ga je pogledao, samo se nasmijao na njega. I onda je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, THOMAS SAMSON

Brojke govore sve

"Zar ti stvarno misliš da za igrača Leicestera ima mjesta u Marseilleu, u klubu s takvim projektom na kojem radimo? Da sačuvam vrijeme obojici, reći ću ti da pokušavamo biti kvalitativni i profesionalni s našim pojačanjima. Mogućnost da uzmemo takvu sortu igrača kojeg preporučaš je ravna nuli! Nemoj ovo krivo shvatiti, ali ne surađujem s ljudima koji me smatraju idiotom!", objavio je mail France Footbal od Labrunea i požalio. I to jako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, Mahrez je u međuvremenu eksplodirao i oduševio Europu. O njegovom napretku najbolje svjedoče brojke, a one su neumoljive po Labruni. Dakle, Mahrez je tada vrijedio dva milijuna eura, danas vrijedi 11, danas na kontu ove sezone ima 16 utakmica, 11 golova i pet asistencija. Pametnom dosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo