Englezi objavili nevjerojatan plan za povratak Modrića

Novi i pomalo nevjerojatan detalj u priči oko transfera Garetha Balea u Real Madrid iznio je The Times: Tottenham navodno u zamjenu za Velšanina traži novac i Luku Modrića.

31.7.2013.
11:33
VOYO logo

Engleski dnevnik, koji je nešto manje sklon senzacionalizmu od ostalih otočkih tiskovina, tvrdi da je hrvatski nogometaš ključ realizacije velikog posla. Dosad je Tottenham od Reala navodno tražio 120 milijuna eura za Balea ili 98 milijuna eura i Fabija Coentraa.

No, sada menadžer SpursaAndre Villas-Boas inzistira na Modriću koji bi mu sigurno bio pojačanje za vezni red jer savršeno poznaje i klub i Premierligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Real Madrid ovo ljeto već značajno pojačao veznu liniju, ostaje upitno bi li se riješio hrvatskog reprezentativca samo godinu dana nakon što ga je teškom mukom doveo na Santiago Bernabeu.

Također, nerealno zvuči i da bi sam Modrić pristao na povratak na White Hart Lane odakle je lani isforsirao odlazak odbijanjem sudjelovanja na pripremama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je i da je The Times samo dan ranije pisao da će Manchester United pokušati kupiti Modrića nakon što su mu propali pokušaji dovođenja Thiaga Alcantare i Cesca Fabregasa iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo