TEŽAK UDARAC ZA NIJEMCE: / Svjetski prvaci ostali bez važnog igrača, Löw pozvao zamjenu

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Njemačka nogometna reprezentacija doživjela je neugodan udarac svega nekoliko dana prije početka Europskog prvenstva u Francuskoj, a izbornik Joachim Löw je 'pet do 12' morao pozvati novog igrača

8.6.2016.
17:00
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Na treningu u utorak u francuskoj bazi svjetskih prvaka tešku je ozljedu zadobio 23-godišnji stoper Rome Antonio Rüdiger. Potrgao je prednji križni ligament u desnom koljenu i čeka ga višemjesečna stanka, a Euro je za njega završio i prije početka.

Ozlijeđen i Hummels

Izbornik Löw je reagirao dan kasnije i u reprezentaciju pozvao 20-godišnjeg obrambenog nogometaša Bayer Leverkusena Jonathana Taha. Mladić je za Njemačku debitirao u ožujku u prijateljskoj utakmici protiv Engleske i to mu je do danas ostao jedini nastup za Elf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jonathan je posljednja tri tjedna individualno trenirao. Vrlo je profesionalan i nije bio lijen tijekom praznika. Bit će spreman za igru u sljedećih nekoliko dana", istaknuo je Löw.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda Rüdigera dolazi za Nijemce u vrlo lošem trenutku budući da se Mats Hummels još uvijek nije oporavio od problema s listom. Njemačka otvara prvenstov u nedjelju protiv Ukrajine, a zasad još uvijek nije sigurno tko će zaigrati uz Jeromea Boatenga u posljednjoj liniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo