Teško kažnjen zbog 0,57 promila alkohola u krvi!

NK Karlovac suspendirao je na mjesec dana vlastitog trenera Igora Pamića!

8.3.2011.
16:07
VOYO logo

Kao nastavak priče igrači dvoje hoće li nastaviti trenirati, dok tajnik kluba Dražen Mejašić i Pamićev pomoćnik Miroslav Kljunac daju ostavke!

"Glupost je da nam je trener zabranio da potpišemo bilo što, pa mi smo odrasli ljudi i imamo obitelji. Vidjet ćemo hoćemo li uopće trenirati svih tih 30 dana koliko traje suspenzija", govorili su igrači okupljeni u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam prijavio Pamića, a Disciplinska ga je komisija kaznila", potvrdio je Turković, a kao grijeh treneru je navedeno i što nije u medijskim istupima branio svog šefa Turkovića nakon članaka koji su bili usmjereni protiv njega?!

Čelnici kluba nemaju odgovor na pitanje tko će voditi momčad u tih mjesec dana ako pomoćnik Kljunac doista ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam je Pamić, pak, rekao:

"Prihvaćam odluku kluba, smatram da dobro radim svoj posao i da NK Karlovac sve ovo ne zaslužuje, a na igrače neću vršiti pritisak. Štoviše, savjetujem im da nastave trenirati jer to im je posao i od toga žive."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Pamića su prošli vikend u središtu Karlovca zaustavili policajci koji su nakon kontrole otkrili da je vozio s 0,57 promila alkohola u krvi. Cijeli je slučaj Pamića toliko razljutio da je nakon toga odbio testiranje na drogu. Ostao je bez vozačke dozvole, a protiv njega pokrenut je i prekršajni postupak. Prijeti mu kazna od 15.000 kuna ili zatvor do 60 dana.

Zanimljivo je da mu je novčana kazna zaprijetila upravo u vrijeme kad mu je nova uprava na čelu sa Stjepanom Turkovićem odlučila drastično smanjiti plaću. Pamić je disciplinski prijavljen zbog sukoba s policijom, ali i jer je igračima govorio da ne potpišu dokument na kojem piše da klub prema njima nema potraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo