Teško je više gledati što Redknapp radi Kranjčaru

Zdravsteni karton hrvatske nogometne reprezentacije sve je bolji.

22.3.2011.
17:29
VOYO logo

Trening u Čatežu tek su propustili Nikica Jelavić, zbog manjih problema s koljenom te Eduardo koji još pod prismotrom fizioterapeuta. Luka Modrić i Vedran Ćorluka, koji još osjećaju posljedice utakmice Tottenhama, inzistirali su da odrade trening.

"Bio sam u Gruziji i teren nije onakav na kakvom su naši igrači navikli igrati. Nekako je pun pijeska", rekao je Aljoša Asanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Nike Kranjčara i Joea Šimunića nema promjene u klupskom statusu - treniraju i ne igraju.

"Nema nikakvih promjena otkad sam zadnji put bio ovdje. Mislim da radim najbolje što mogu i čekam priliku", prokomentirao je svoj status Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku u klubu je dugo čekao i Niko Kranjčar, i taman kad ju je dočekao i pokazao da zaslužuje mjesto u prvom sastavu, čudni Harry Redknapp ga je ponovno udaljio iz prve momčadi. U nekim zadnjim utakmicama Tottenhama nije čak sjedio niti na klupi, pa se ponekad čini kao da ga luckasti trener namjerno izluđuje. I to bez riječi objašnjenja...

Posljedice takvog odnosa vide se i na Niki, koji tek na reprezentativniom okupljanjima malo oživi. No, čim mu se spomene Tottenham i Redknapp, proradi mu 'tik'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje očekuje li promjenu svog statusa u Spursima, reagirao je kao da ga netko opekao:

"Ne!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda je ipak objasnio.

"Kad se status nije promijenio nakon što sam riješio dvije utakmice, neće ni sada. Vratio se i Bale, pa se još manje nadam minutaži", objasnio je Kranjčar, kojeg, nažalost, možemo samo žaliti jer niti igra niti zna zašto ne igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, obojica su uvjereni da su spremni za Gruziju i da će tamo naša kvaliteta biti dovoljna za pobjedu i otvaranje puta za EP u Poljskoj i Ukrajini.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103200400006 arti-201103170594006 arti-201103170648006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo