'Teško je to opisati! Bio je duša, mnogi su zaplakali!'

'Trenutak kada je Jadson došao u našu bazu na oproštaj bio je vrlo dirljiv i težak za svakoga. Mnogi igrači i treneri su zaplakali.

18.1.2012.
8:57
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije i nogometaša ukrajinskog Šahtara Darijo Srna osvrnuo se na odlazak iz kluba Brazilca Jadsona, 28-godišnjeg ofenzivnog veznjaka, koji je potpisao ugovor na tri godine za Sao Paulo.

"Trenutak kada je Jadson došao u našu bazu na oproštaj bio je vrlo dirljiv i težak za svakoga. Mnogi igrači i treneri su zaplakali. Teško je riječima opisati što smo osjećali. Jadson je bio duša naše momčadi. Uvijek veseo, volio je pjevati i kreirati dobru atmosferu unutar momčadi", rekao je Srna te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jadson je izvrstan nogometaš, bio je jedan od vođa naše momčadi. No, što je još važnije, krasna je osoba i lojalan prijatelj. Okolnosti su, eto, takve da se morao vratiti u Brazil. No, to je život. Siguran sam da ćemo se ponovno sastati. Uostalom, to smo si i obećali!", napomenuo je kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije.

Jadson je od svog dolaska u ukrajinski klub 2005. godine uživao u velikim uspjesima. Brazilac je osvojio pet trofeja, uključujući naslov u Europskoj ligi 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo