TEŠKI DANI HAJDUKA: / Navijači im okreću leđa, zvučno pojačanje se nije dokazalo, a novi ispit je već pred vratima

Image
Foto: PIXSELL

Teško da nogometaši Hajduka uživaju u posljednjim danima.

19.9.2017.
18:13
PIXSELL
VOYO logo

Jedan od onih koji nisu nastupili u tom ogledu jest kapetan momčadi Zoran Nižić koji se posuo pepelom u ime cijele svlačionice i, prenosi nogometni portal Goal, obećao da će se momčad truditi popraviti sliku koju pruža:

"Nikome nije bilo lako nakon utakmice, ni nama koji nismo igrali, ni onima koji su igrali, a ni navijačima. Analizirali smo utakmicu, svjesni smo da nismo bili pravi, znamo gdje smo griješili i što nije bilo dobro, i sada je na nama da pokažemo da možemo bolje. Vjerujem da ćemo pokazati igru i zalaganje, da će to prepoznati i naši navijači, koji su uvijek uz nas. Potrudit ćemo se da opet budemo pravi i zbog njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva prilika za to pruža se u ogledu protiv Oriolika u utakmici Kupa koja je na rasporedu u srijedu.

"Znamo koliko je Kup opasan, ne samo kod nas, nego i u drugim zemljama. Ništa, moramo izvući pouke iz utakmice protiv Rijeke i maksimalno ozbiljno ući u utakmicu. Ne znamo kakav je protivnik, kakav nas teren čeka, ali ako mi uđemo u utakmicu kako treba, onda ne bi trebalo biti problema", siguran je Nižić koji ne gubi optimizam po pitanju uspješnosti sezone:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo tek prvu četvrtinu prvenstva i ne da ništa nije gotovo, nego smo tek počeli. Još je dosta posla ispred nas, i ako budemo pravi, sve je moguće."

Kako bilo, trener momčadi Joan Carrillo na utakmici Kupa neće računati na čitav niz igrača, odnosno protiv Oriolika na travnjaku neće biti Lopeza, Tudora, Ohandze, Pešića, Ercega, Gentsogloua, ali i novopridošlog Huga Almeide koji je podbacio protiv Rijeke i načinom igre i zalaganjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo