Teške kritike engleskog velikana za novog dobavljača Dinamovih dresova

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Od iduće sezone Dinamove dresove više neće proizvoditi Adidas već britanska tvrtka Castore

28.9.2023.
16:30
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Od iduće sezone Dinamove dresove više neće proizvoditi Adidas već britanska tvrtka Castore. Iz kluba su objasnili kako su se na promjenu dobavljača odlučili jer će im novi, za razliku od sadašnjeg, dati puno veću slobodu kod osmišljavanja dresova, a i ponuda asortimana će biti puno veća.

Image
DEBI IZ SNOVA /

Dinamov 'Scholes' priča dana: 'Ovo nisam mogao ni sanjati'

Image
DEBI IZ SNOVA /

Dinamov 'Scholes' priča dana: 'Ovo nisam mogao ni sanjati'

Navijači su takvu vijest dočekali s oduševljenjem, međutim, mogli bi promijeniti mišljenje o novom dobavljaču dresova za Plave nakon što čuju kritike koje su istima uputili klubovi s kojima sada surađuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Castore, između ostalog, proizvodi dresove za Newcastle, Wolverhampton, Sevillu, Bayer Leverkusen i Aston Villu, a upravo se engleski prvoligaš iz Birminghama najviše žali na britansku tvrtku.

Naime, igrači Ville su se žalili kako im je nelagodno igrati u dresovima koji se već nakon nekoliko desetaka minuta natapaju znojem, postaju teški i otežavaju im kretnju. Iako razlozi zvuče banalni, na profesionalnoj razini vam je svaki detalj bitan pa tako i kakav dres imate te utječe li on na vašu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometaši nastupaju u vlažnim dresovima, to je veliki problem i potrebno ga je riješiti. Ne možete tako igrati cijelu sezonu. Igrači nakon 10 minuta izgledaju kao da su skočili u bazen" kazao je izvor blizak Aston Villi za Telegraph Sport, koji je među prvima i iznio ovu pomalo bizarnu priču.

Najglasniji je bio kapetan kluba, Škot John McGinn koji se u pratnji suigrača požalio na situaciju, a vodstvo kluba je naložilo dobavljaču da žurno riješi problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo