Nisu samo Dinamo i Halilović u problemima: 'Ne želim o tome razgovarati'

Talentirani njemački vratar Borussije Mönchengladbach Marc-Andre ter Stegen (21) trebao je od sljedećeg ljeta pojačati redove velike Barcelone.

2.4.2014.
17:35
VOYO logo

Ter Stegena za Borussiju veže još jednogodišnji ugovor, ali dogovor o transferu u katalonski klub je već postignut. Ipak, kako je FIFA Barceloni nametnula zabranu na transfere u sljedeća dva prijelazna roka, cijeli posao doveden je u veliku opasnost.

"Nisam čuo ništa o tome i ne znam zašto me sada to pitate. Ne želim o tome razgovarati. Definitivno ću napustiti Borussiju Mönchengladbach na ljeto", rekao je Ter Stegen za kelnski Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ter Stegenov agent Gerd vom Bruch ne strahuje za budućnost svog klijenta. Ostaje upitno da li Ter Stegenov transfer spada pod nametnute sankcije Barceloni budući da je dogovoren prije same kazne, ali ako i propadne, ima pregršt klubova koji su pokazali interes.

"Možete biti sigurni da Ter Stegen neće biti nezaposlen. Ja nisam odvjetnik, a pitanje je da li su time pogođeni već sklopljeni poslovi ili ne. Znam da Marc-Andre ima i dalje ugovor s Borussijom Mönchengladbach, ali ne mogu zamisliti da želi i dalje ostati", izjavio je vom Bruch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo