JAO, KOJA ZAVRZLAMA / Tek je došao, a već problemi. PSG ponudio Messiju broj koji mu, za sada, ne može dati. Evo o čemu se radi

Image
Foto: Profimedia

Navijače najviše zanima koliko će Messi zarađivati u PSG-u, a isto tako mnogi bi voljeli znati i koji će broj nositi na dresu

10.8.2021.
20:06
Profimedia
VOYO logo

Francuski nogometni doprvak Paris SG objavio je kako će predstavljanje Lionela Messija kao novoga igrača njegova kluba biti održano na konferenciji za medije na Parku prinčeva u srijedu s početkom u 11 sati.

Messi je u utorak doputovao u Pariz gdje ga je već u zračnoj luci dočekalo razdragano mnoštvo navijača kojima je otpozdravljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena Messi prošloga je tjedna morao napustiti Barcelonu jer si katalonski velikan zbog uvjeta financijskog "fair playa" nije mogao priuštiti potpisivanje novoga ugovora sa svojim legendarnim kapetanom koji je u klubu proveo 21 godinu.

Image
JAKO ZEZNUTA SITUACIJA /

Što će biti s Messijevom 'desetkom'? Barcelona ne smije umiroviti Leov broj, evo i zašto

Image
JAKO ZEZNUTA SITUACIJA /

Što će biti s Messijevom 'desetkom'? Barcelona ne smije umiroviti Leov broj, evo i zašto

Problem s brojem

Navijače najviše zanima koliko će Messi zarađivati u PSG-u, a isto tako mnogi bi voljeli znati i koji će broj nositi na dresu. Iznos plaće već je procurio i Messi je potpisao na dvije godine s mogućnosti produljenja, a zarađivat će navodno 35 milijuna eura neto godišnje plus bonuse. No, još se ne zna sa sigurnošću koji će broj nositi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messijev broj 10 trenutno je zauzet, nosi ga Neymar i Argentinac mu ga nema namjeru uzimati, a nagađa se kako Messi razmišlja o brojevima 19 i 30, koje je nosio ranije u kratkom periodu karijere.

Španjolska Marca tvrdi kako je PSG Messiju ponudio dres s brojem 30 jer taj je broj nosio na početku karijere. No, PSG bi prekršio pravilo lige kada bi mu dao taj broj jer taj je broj rezerviran isključivo za vratare. Marca veli kako bi PSG u tom slučaju morao tražiti od Francuskog nogometnog saveza dozvolu da ga registrira pod tim brojem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje i opcija da Messi uzme broj 19, ali taj broj je zauzet jer nosi ga Pablo Sarabia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo