'Tata i mama bi se ljutili da odem u Dinamo ili Hajduk'

Ivan Klasnić je jedan od igrača koji je bio tiha želja Dinama i Hajduka, međutim nikad nije obukao dres nijednog hrvatskog kluba.

30.8.2011.
21:33
VOYO logo

"Oba kluba su me zvala, ali ne mogu ni u Hajduk ni Dinamo. Respektiram oba kluba, ali bilo bi ljutnje. Mama mi je iz Hercegovine, tamo su svi za Hajduk, a tata mi je iz Velike Gorice, a tamo su svi za Dinamo", nasmijao se Klasnić.

Dotaknuo se hrvatski napadač i Šimunićeve situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je dosta u novinama, forsirali su ga i jedni i drugi. On mora znati što radi, neka sam donese odluku. Svaki igrač za sebe mora odlučiti što će napraviti. Ima još jedan dan, neka posljednjeg dana prijelaznog roka odgovori gdje će", rekao je Killer.

Još jedan Vatreni u posljednjim trenucima prijelaznog roka mogao bi promijeniti klub. Luka je Ivanu rekao da će vjerojatno ostati u Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka želi igrati za titule, i ja bih da sam na njegovom mjestu, želio u Chelsea. Mislio sam da će ga Tottenham pustiti za 50 milijuna. Kad smo trčali Luka mi je kazao da će ostati u Tottenhamu. Mlad je, ima vremena, a uvjeren sam da sve ovo neće djelovati na njega", rekao je Klasnić.

Ivanu je opet krenulo ove sezone. U jednom trenutku bio je prvi strijelac Premiershipa. Napadač Boltona na kontu ima tri pogotka u tri utakmice, a onda su se raspucali Džeko i Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa se nije promijenilo kod mene, već sam nakon tri godine prvi put odradio pripreme. Lijepo je biti prvi strijelac lige, makar i na kratko, ali više bih volio da Bolton ima više bodova. Bolji smo nego lani, dobio sam prigodu igrati od početka" otkrio je Klasnić.

Njegove igre u Engleskoj guraju ga u prvu momčad Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako dobijem prigodu dat ću sve od sebe. Ako ne budem igrao držat ću fige da osvojimo tri boda, to je najvažnije u ovom trenutku", zaključio je Ivan.

Vezani članci:

arti-201108280051006 arti-201108280276006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo