TALIJANSKI VELIKAN U LOVU NA HRVATSKU ZVIJEZDU: / Vode se intenzivni pregovori, idući tjedan stiže i službena ponuda?

Image

Vrlo dobrim prošlosezonskim igrama u dresu talijanskog prvoligaša Milana hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić privukle je pažnju brojnih europskih klubova.

2.7.2017.
15:37
VOYO logo

Nakon odrađene posudbe 22-godišnji veznjak se vraća u Chelsea, ali izvjesno je da se neće zadržati na Stamford Bridgeu. Zbog prevelike konkurencije u londonskom klubu nikad nije dobio priliku, ali je zato ostavio odličan dojam na posudbama u Elcheu, Monacu i Milanu.

Željeli ga još 2014.

Za očekivati je da će Chelsea poslati Pašalića na novu posudbu, a ne treba isključiti ni prodaju ako se pojavio zadovoljavajuća ponuda. Njemački su mediji nedavno pisali o zanimanju Stuttgarta i Wolfsburga, a pojavila se i priča kako ga hrvatski stručnjak Igor Tudor želi dovesti u Galatasaray, javili su se i španjolski prvoligaši Valencia i Betis, čak i engleski drugoligaš Leeds, ali ako su točne informacije uglednog dnevnog lista Gazzetta dello Sport, Pašalić bi na kraju mogao ostati u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta piše kako su se posljednih dana intenzivirali pregovori između Chelseaja i Lazija koji silno želi Pašalića u svojim redovima te kako bi sljedeći tjedan rimski klub mogao poslati i službenu ponudu za posudbu hrvatskog nogometaša. Talijanski dnevnik podsjeća da je Lazio još 2014. želio dovesti nekadašnjeg hajdukovca, ali je on tada završio u Londonu. Tri godine kasnije Lazio bi, čini se, napokon mogao doći na svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prošloj je sezoni Pašalić odigrao 24 utakmice u Seriji A te pritom postigao pet pogodaka i jednom asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo