TALIJANSKI VELIKAN PREGOVORA S BARCOM OKO OTPISANE ZVIJEZDE: / 'Zaintrigirala ga je ideja da zaigra s njima dvojicom'

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

U dresu katalonskog velikana upisao je 283 nastupa postigavši 198 golova

31.8.2020.
8:57
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Urugvajski napadač LuisSuarez bio je prvi nogometaš Barcelone kojem je RonaldKoeman poručio kako može potražiti novi klub. Koeman je navodno u kratkom telefonskom razgovoru kazao Suarezu kako na njega ne računa poručivši mu da potraži novi klub.

"Koeman pokazao nedostatak poštovanja prema Suarezu obavijestivši ga telefonom. Čuo sam da je razgovor trajao 60 sekundi," kazao je 66-godišnji čileanski stručnjak ManuelPellegrini (66) za ESPN oštro kritiziravši Nizozemca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom karijere sam više puta prekrižio neke igrače, ali ne telefonski. Trener mora imati snage lice u lice razgovarati s igračima," dodao je Pellegrini koji je u srpnju ove godine preuzeo Real Betis.

A Suarez sigurno ne manjka ponuda. Jedna od njih je stigla i iz Torina. Kako javlja Mundo Deportivo Barcelona je navodno već u pregovorima s Juventusom. Talijanski prvak u Suarezu vidi alternativu ako ne uspiju dovesti Edina Džeku iz Rome. Urugvajac je, piše MD, navodno zaintrigiran mogućnošću da zaigra s Cristianom Ronaldom i Paulom Dybalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (rear C) celebrates with teammates after scoring penalty kick during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between FC Barcelona and Napoli at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 8, 2020.,Image: 551025539, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ovaj napadač stigao je u Barcu 2014. iz Liverpoola za 82 milijuna eura. U dresu katalonskog velikana upisao je 283 nastupa postigavši 198 golova, a pritom je osvojio 13 trofeja pri čemu jednu Ligu prvaka i četiri prvenstva.

Urugvajac je, inače, jedan od četvorice igrača koje je Koeman obavijestio da je njihovo vrijeme u klubu gotovo, a među njima je navodno i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo