TALIJANSKI REPREZENTATIVAC SE POKLONIO VATRENOM: / 'On je Božji dar'

Image
Foto: Goran Stanzl /Pixsell
10.6.2015.
21:14
Goran Stanzl /Pixsell
VOYO logo

Hrvatska će protiv Italije u petak od 20.45 na praznom Poljudu tražiti važna tri boda u nastojanju da se Vatrenijoš više približe plasmanu na EURO 2016. godine u Francuskoj.

Iako će momčad Hrvatske na poljudski travnjak istrčati bez ozljeđenih Luke Modrića (mišić) i Dejana Lovrena (trbušni zid), te kartoniranog Vedrana Ćorluke, Italija je u ipak većim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani muku muče s ozljedama

Izbornik Antonio Conte, naime, ne može računati na Giorgija Chiellinija koji odrađuje crveni karton zarađen u srazu s Maltom, kao i na Andreu Barzaglija, Simonea Zazu, Domenica Criscita, i Andree Polija. Uz navedene, upitni su i ponajbolji reprezentativac Marco Verratti, i legenda Juventusa i Italije Gianluigi Buffon.

Verratti i Buffon ostaju s reprezentacijom, te idu na detaljan liječnički pregled koji će otkriti ozbiljnost ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji pišu i kako je Milanov veznjak Giacomo Bonaventura odradio prvi trening s reprezentacijom nakon što je naknadno pozvan. Branič talijanske reprezentacije Leonardo Bonucci na presici je, pak, otkrio kako on vidi nadolazeći dvoboj protiv Vatrenih.

Divi se Hrvatskoj

"Poredak na tablici naše skupine govori kako smo totalni autsajderi u ovom dvoboju", jasan je Bonucci, koji je nahvalio našu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska ima internacionalce svjetske klase. Putujemo u Split znajući kako smo jedno mjesto ispod njih, no sa dozom samopouzdanja da možemo odigrati jednu sjajnu utakmicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonucci se osvrnuo i na neigranje Modrića.

"Izostanak Modrića olakšanje je za nas, ali svejedno oni imaju individualce koji nam mogu zagorčati život. Morat ćemo biti strpljivi s loptom, i svih 11 igrača će morati igrati obranu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Napadači poput njega su Božji dar'

Bonucci će najvjerojatnije biti zadužen za čuvanje Marija Mandžukića, kojeg talijanski mediji spominju u kontekstu zvijezde Atletico Madrida.

"On je moderan napadač koji se bori za svaku loptu i postiže puno golova. Nikada ne odustaje, stoga ga je jako teško za čuvati. Napadači poput njega su Božji dar za svakog braniča. Jednostavno, uvijek te drži fokusiranim. Naravno, radije bi takve igrače htio imati na svojoj strani, a ne igrati protiv njih", jasan je talijanski branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo