Je li moguće? Vatreni će biti nasljednik talijanske legende?

Talijanski mediji i ovoga ponedjeljka pišu o potencijalnom transferu hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića u redove aktualnog prvaka Italije – Juventusa.

24.2.2014.
13:56
VOYO logo

Rakitić je, tvrde talijanski mediji, prva Juventusova želja predstojećeg ljeta, unatoč nastojanju aktualnog kluba hrvatskog reprezentativca, Seville, da nagovori svog najboljeg igrača na potpisivanje novog dugogodišnjeg ugovora.

Pregovori su navodno zapeli kod odštetne klauzule, jer naš reprezentativac traži manju od aktualne koja iznosi oko 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stara dama već polako razmišlja o danu kada će svoju igračku karijeru zaključiti 34-godišnji Andrea Pirlo, a Rakitić je jedan od igrača u kojem vide nasljednika sjajnom talijanskom fantazistu.

Rakitić je ove sezone za Sevillu u Primeri postigao 10 pogodaka i za isto je toliko asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrea Pirlo uživa u Juventusu, ali još uvijek nije potpisao novi ugovor s torinskim klubom. Aktualni mu istječe na kraju sezone, a već duže razdoblje spominje se interes Reala iz Madrida koji bi želio iskoristiti situaciju.

"Real Madrid? Nisam nikad razgovarao ni pregovarao s njima. Čujem se s Carlom Ancelottijem, ali razgovaramo o drugim stvarima. Osjećam se dobro u Juventusu", rekao je Pirlo i objasnio pojedinosti oko novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predstavnici kluba već su razgovarali sa mnom i ponovno ćemo se naći na sastanku. Međutim, imamo sad puno utakmice i moramo se fokusirati na njih. Imam dosta razloga da ostanem ovdje, klub raste i tu mogu ispuniti svoje ambicije."

A povratak u Milan?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, sad sigurno ne. Učinio sam tamo sve što sam trebao. Ostajem ovdje i mišljenja sam da se igrač ne bi trebao vraćati tamo gdje je već napravio dobre stvari", zaključio je Pirlo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo