TALIJANI TVRDE DA JE GOTOVO: / Ivan Perišić prelazi u Manchester United i postaje najskuplji hrvatski nogometaš!

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Prema izvještajima talijanskih medija u subotu poslijepodne, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (28) dogovorio je prelazak u Manchester United.

27.5.2017.
17:31
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Krilni nogometaš Intera imao je navodno dobru ponudu PSG-a, ali se ipak odlučio za Manchester United nakon razgovora s trenerom Crvenih vragovaJoseom Mourinhom. Postojala je glasina i da je Inter ponudio PSG-u zamjenu u kojoj bi Perišić otišao na Park prinčeva, a u suprotnom bi smjeru krenuo Angel di Maria.

Odšteta 45 milijuna eura

Međutim, Mediaset Premium je u subotu objavio, a portal Football Italia prenio kako Perišić želi isključivo u Manchester United. Pritom je Inter navodno pristao na odštetu od 45 milijuna eura, uz bonuse koji će ovisiti o igrama i uspjesima hrvatskog reprezentativca. Pokaže li se ovo točnim, bit će to najveća odšteta ikad plaćena za nekog našeg nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je došao na San Siro prije dvije godine iz Wolfsburga uz odštetu od 19 milijuna eura. Ove je sezone u 41 službenoj utakmici upisao deset pogodaka i isto toliko asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo